گزارش کردن تو خبر: سرهنگ رسول جلیلیان گفت: با توجه به اینکه هر چند وقت یکبار صفحه فرود یارانه فعال می شود و مشمولان می توانند به درخواست خود اقدام کنند. کلاهبرداران در این شرایط کمین کرده و دست به تقلب می زنند
وی افزود: همچنین با توجه به برنامه دولت برای واریز یارانه معیشتی به دهک های مختلف کشور و عدم واریز این مبلغ برای برخی از دهک های اعلامی، مجرمان فضای مجازی با ترفندهایی مانند ثبت یارانه، ویرایش اطلاعات یارانه اقدام به کلاهبرداری می کنند. گیرندگان . و ثبت نام بازماندگان از کاربر است
سرهنگ جلیلیان افزود: ارسال پیامک جعلی، ارائه لینک ثبت نام، تغییر مسیر به درگاه های جعلی بانکی و معرفی اپلیکیشن های مختلف توسط مجرمان سایبری در این شرایط بی مورد نخواهد بود.
این افسر پلیس خاطرنشان کرد: مجرمان با راه اندازی سایت جعلی و ارسال پیامک اقدام به کلاهبرداری و هدایت کاربران به درگاه های پرداخت جعلی بانکی می کنند و مردم باید هوشیار باشند تا از هرگونه جرمی جلوگیری شود.
رئیس پلیس فتای البرز گفت: بی توجهی و بی اطلاعی کاربران باعث شده تا کلاهبرداران از این فرصت استفاده کنند و هر روز بر تعداد برداشت های غیر مجاز افزوده می شود.
این افسر پلیس تاکید کرد: پیامک های سازمانی و رسمی از شماره تلفن های معتبر ارسال می شود و کاربران نباید به لینک های ارسال شده از طریق شماره تلفن های ناشناس و شخصی مراجعه کنند.
سرهنگ جلیلیان سایت پلیس فتا را به عنوان مرجع کامل آخرین اطلاعات و تهدیدات سایبری معرفی کرد و از خانواده ها و عموم مردم خواست تا توصیه های این سایت را برای پیشگیری و مقابله با هر گونه جرایم سایبری مطالعه کنند.
رئیس پلیس فتا البرز تاکید کرد: کاربران در صورت اطلاع از چنین مواردی سریعا مراتب را به مرکز فوریت های سایبری پلیس فتا به شماره 096380 اطلاع دهند.