ژله انار یکی از دسرهای شیک و مجلسی شب یلدا است که می توانیم آن را به سلیقه خود تزیین کنیم. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ژله انار با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
|
|
پودر ژله انار
|
1 بسته
|
آب جوش
|
1 لیوان
|
بستنی وانیلی
|
1 قطعه
|
طرز تهیه ژله انار
فاز اول
ابتدا بستنی وانیلی را 15 دقیقه قبل از یخچال خارج می کنیم و در محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا به مرور زمان آب شود.
فاز دوم
پودر ژله را در ظرفی بریزید و آب جوش را اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا پودر کاملا در آب حل شود.
سطح سوم
حالا اگر احساس کردید خوب حل نشده است، می توانید کاسه را روی بخار کتری در نقطه جوش قرار دهید و دوباره با قاشق هم بزنید تا بخار کتری کاملا پودر را حل کند و مایع شفافی به دست بیاید.
مرحله چهارم
سپس اگر ژله داغ شد بگذارید خنک شود و بستنی وانیلی آب شده را اضافه کنید. (اگر ژله داغ باشد بستنی آب می شود چون لبنیات است و ژله بدی خواهید داشت.
مرحله پنجم
وقتی بستنی را اضافه کردیم با قاشق هم بزنید تا مخلوط شوند. قالب مورد نظر را با قلم مو آغشته به کمی روغن مایع چرب می کنیم و ژله بستنی را داخل آن می ریزیم و در یخچال می گذاریم.
مرحله ششم
در حدود 30 تا 45 دقیقه بسته به دمای یخچال، ژله بستنی ما خودش را می گیرد. قالب را بیرون می آوریم و کمی تکان می دهیم.
مرحله هفتم
اگر ژله به راحتی از قالب خارج نشد، چاقو را با آب سرد خیس کنید و به دیواره های قالب بکشید و بشقاب را روی قالب بگذارید و قالب را برگردانید. می توانید روی ژله را با پاستیل یا میوه تزئین کنید.