گزارش کردن تو خبر: اسدالله کولی زاده تصریح کرد: متاسفانه در سال های اخیر موضوع سامانه هوشمند و پرداخت الکترونیکی بهای سوخت مورد توجه جدی دولت در زمینه بومی سازی، نوسازی تجهیزات و استفاده از فناوری های نوین برای ارائه خدمات بهتر به مردم قرار نگرفته است. و در نتیجه امروزه با تجهیزات مستهلک شده ای روبرو هستیم که با خرابی های زیادی روبرو هستیم که با آن مواجه هستیم.
وی ادامه داد: اتحادیه در یک سال گذشته گام های مهمی در جهت کمک به دولت، ارتقای کیفیت خدمات به شهروندان، جلوگیری از ضرر و زیان مالکان، رفع مشکلات موجود با استفاده از تجهیزات جدید و فناوری های مختلف در حین به روز رسانی برداشته است. کند است زیرا روش کنونی پرداخت با کارت سوخت و قیمت ها منسوخ شده و تجهیزات آن در اکثر کشورهای جهان استفاده نمی شود، اما متاسفانه به دلیل نگاه انحصاری و حضانت، تجارت به کندی پیش می رود.
رئیس کانون خبرنگاران اضافه کرد: پیش از این نیز شاهد چنین آشوبهایی بودهایم و اوج مشکل در حمله سایبری سال گذشته ظاهر شد. توجه داشته باشید که اکثریت قریب به اتفاق جایگاه ها مالکان خصوصی دارند و برای حل این مشکل، دولت باید با به رسمیت شناختن کلیه شرکت های پرداخت الکترونیکی دارای مجوز از بانک مرکزی و حق انتخاب جایگاه داران، رقابت انحصاری در پمپ های سوخت جایگزین را مجاز کند.
قلی زاده تصریح کرد: مردم بدانند که پمپ بنزین ها در این اغتشاشات و انحصارها بیشترین ضرر را می بینند و از این شرایط گلایه دارند و به مردم قول می دهیم که نتیجه کامل بهبود اوضاع را رصد خواهیم کرد و از معرفی شفاف هر واقعی بیم داریم. شخص، شخص حقوقی دولتی. ما شخص خصوصی نداریم که مانعی بر سر راه تغییرات مثبت باشد یا مرتکب سهل انگاری شده باشد.