تولید دستگاه اتوماتیک تزریق گاز کمک فنر در ایندامین سایپا



نادر نوری، مدیرعامل ایندامین سایپا در خصوص توانمندی های نیروهای داخلی این شرکت گفت: ارتباط نزدیک با شرکت های دانش بنیان و همکاری نیروهای متخصص این شرکت با شرکت های دانش بنیان در رفع مشکلات موجود باعث شد. اقدامات لازم برای رفع موانع موجود

وی افزود: یکی از گلوگاه های مهم در افزایش ظرفیت تولید نبود دستگاه های تزریق گاز ضربه گیر بود که فناوری آن متعلق به 5 دهه قبل است. این دستگاه گازسوز با سربار بسیار کند و بالا باعث انباشته شدن بافرهای تولید در صف تزریق گاز و کاهش آمار نهایی تولید شد.

نوری تصریح کرد: علاوه بر این در برخی مواقع وقفه هایی در تولید به دلیل مشکلات تامین به موقع قطعات یدکی ایجاد می شد.

وی افزود: ظرف دو ماه و با مهندسی معکوس از نمونه خارجی، این دستگاه به روز شد و توانستیم آن را داخلی سازی و در شرکت ایندامین تولید کنیم به گونه ای که علاوه بر سخت افزار، نرم افزار دستگاه نیز انجام شد. همچنین بازنویسی و بهینه سازی شده است

مدیرعامل ایندامین با اشاره به مزیت های این دستگاه داخلی سازی شده نسبت به نمونه داخلی گفت: کاهش 70 درصدی اتلاف گاز با اصلاح و بهینه سازی فک های تزریق، کاهش 80 درصدی هزینه ساخت و بهره برداری از دستگاه بدون وابستگی در مورد خرید قطعات یدکی خارجی از کشور افزایش دقت گاز تزریقی به کمک فنر با بهینه سازی و بازنویسی نرم افزار MC و عملکرد خودکار با کنترل الکترونیکی بدون دخالت اپراتور از مزایای داخلی سازی این دستگاه است.

بیشتر بخوانید  انتصابات جدید در ستاد اجرایی و بنیاد مستضعفان | رئیس هر دو مرکز تغییر کرد

وی بیان کرد: ایندامین توانست نقاط قوت خود را شناسایی کرده و بر اساس آنها به سمت حل مشکلات حرکت کند.

نوری گفت: این شرکت پس از چندین دهه شروع به طراحی خط تولید کرد و با بومی سازی تجهیزات در سال «تولید، دانش بنیان و اشتغالزایی» موفق به ساخت خط جدید در سایت 2 خود شد.

شایان ذکر است در این خط دستگاه هایی مانند دستگاه رول شرکت گمتی که طرف به دلیل عدم همکاری از راه اندازی آن خودداری کرد و به مدت 7 سال بلااستفاده بود توسط متخصصان توانمند داخلی به بهره برداری رسید و راه اندازی شد.

سایپان نیوز

دیدگاهتان را بنویسید