اولین محموله سایپا به ونزوئلا صادر شد



آنچه دیگران می خوانند:

وزیر حمل و نقل ونزوئلا در این مراسم با ابراز خرسندی از همکاری مشترک بر اساس توافقات ایجاد شده بین دو کشور گفت: بر اساس همکاری دو کشور در کمیسیون مشترک اقتصادی، در مرحله اول صادرات خودروهای با کیفیت با قیمت مناسب انجام می شود.

رامون بلاسکوئز با بیان اینکه محصولات سایپا در نمایشگاه شرکت های ایرانی این کشور با استقبال خوبی مواجه شد، اظهار داشت: در نظرسنجی انجام شده در این نمایشگاه، تقاضای بالایی از سوی شهروندان ونزوئلا برای خرید محصولات ایرانی وجود دارد و به همین دلیل حدود 80 هزار درخواست خرید دریافت شده است. ثبت نام کرد و امیدواریم با همکاری خوبی که صورت گرفته است، روند ارسال خودروهای ایرانی به سرعت انجام شود.

محمدعلی تیموری، مدیرکل گروه خودروسازی سایپا نیز با اشاره به اینکه صادرات محصولات ارزآوری خوبی برای سایپا به همراه دارد، گفت: تا پایان سال صادرات خودرو گروه سایپا به عراق و ونزوئلا 40 میلیون دلار خواهد بود. و 10 میلیون دلار در زمینه لوازم یدکی درآمد کسب خواهد کرد.

وی افزود: تاکنون صادرات محصولات سایپا در مقیاس کمتری به کشورهای دیگر ارسال می شد و این اولین بار است که یک محموله 1000 دستگاهی از محصولات این گروه به کشور دیگری ارسال می شود که استقبال خوبی را نشان می دهد. محصولات گروه سایپا توسط مردم ونزوئلا.

ماشین سایپا

تیموری تاکید کرد: در نظر داریم محموله بعدی 2000 محصولی را تولید و ارسال کنیم.

بیشتر بخوانید  حکم دست دادن با نامحرم اگر ممانعت از این کار توهین تلقی شود

وی در خصوص توانمندی های گروه سایپا گفت: گروه خودروسازی سایپا تمامی زیرساخت ها برای فرآیندهای تولید بدنه، رنگ، مونتاژ و پرس و همچنین زنجیره تولید قطعات شامل هزار قطعه ساز را در اختیار دارد و این خودروساز دانش مربوطه را در این زمینه کسب کرده است. این حوزه طی 40 سال وارد شده است.

صادرات خودرو سایپا به ونزوئلا

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا تاکید کرد: خوشبختانه توسعه همه جانبه صنعت خودرو در کشور صورت گرفته است و بزرگترین کارخانه فولاد خاورمیانه برای تولید ورق های خودرویی در کشور وجود دارد. همچنین بیش از 20 شرکت پتروشیمی در زمینه پلیمر، رنگ و مواد شیمیایی به منظور تولید مواد اولیه خودرو فعال هستند. در زمینه لوازم برقی و خودروهای برقی شرکت های دانش بنیان خوبی در ایران تاسیس شده و در حال فعالیت هستند.

وی افزود: سایپا در بدترین شرایط تحریم روزانه 2000 خودرو تولید می کند که نشان از توان بالای این گروه در تولید خودرو دارد.

تیموری بیان کرد: امیدوارم علاوه بر صادرات خودرو به ونزوئلا بتوانیم خط تولیدی را در آن کشور ایجاد کنیم که در آن کل فرآیند تولید و رنگ آمیزی بدنه انجام شود و حداقل 100 هزار خودرو در سال تولید شود.

وی تاکید کرد: راه نجات هر محصول و کالایی کیفیت است و امسال در گروه خودروسازی سایپا کل زنجیره تامین، زنجیره تولید و زنجیره خدمات پس از فروش بر اساس شاخص های کیفی به طور کامل رصد و کنترل می شود.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: هر شرکت خودروسازی در دنیا که بخواهد در زنجیره تامین سایپا باشد می تواند محصول خود را در کمتر از 6 ماه تولید و تحویل دهد.

بیشتر بخوانید  تولید محصولات کشاورزی تا سال 2030 کاهش می یابد - خبرگزاری مهر ایران و اخبار جهان

وی با بیان اینکه تخصص در صادرات باعث افزایش کیفیت و بهینه سازی قیمت ها می شود، افزود: امیدوارم شرکت پارس خودرو محل تولید این محصولات صادراتی به قطب محصولات صادراتی سایپا تبدیل شود.

توجه داشته باشید که این محموله 1000 خودرویی پس از دریافت تعداد کامل خودرو و تسویه حساب با ونزوئلا به این کشور ارسال خواهد شد. ضمناً در حوزه خدمات پس از فروش و قطعات یدکی نیز قرارداد منعقد و قطعات و لوازم مورد نیاز به همراه خودروهای ارسالی ارسال خواهد شد.

گفتنی است با توجه به تقاضای بالای 200 هزار دستگاه از محصولات سایپا از ونزوئلا، طرفین خواهان راه اندازی مجدد خط تولید خودرو سایپا در این کشور هستند و به زودی خط تولید خودرو ونیراتو در آن کشور راه اندازی و صادرات را آغاز خواهد کرد. روند به ونزوئلا قطعا مبنای پرداخت بدهی های قبلی ونزوئلا به ایران خواهد بود.


دیدگاهتان را بنویسید