گزارش کردن تو خبر: اطلاعات جدید از دستگیری 26 تروریست تکفیری خارجی که در دومین بیانیه وزارت اطلاعات درباره عملیات تروریستی شاهچراغ منتشر شده است، حقایق جدیدی از پشت صحنه نقش سازمان های اطلاعاتی و امنیتی آمریکا در تعقیب و گریز را فاش کرد. تروریسم و هرج و مرج عملیات در ایران با دعوت از عناصر عملیاتی داعش که همزمان «جان بولتون» مشاور سابق امنیت ملی آمریکا در گفت و گو با رسانه فارسی زبان «بی بی سی» به افشاگری گسترده تر پرداخت. جنبه های. طراحی و عملیات اجرایی شورش های اخیر به رهبری سیا. این اظهارات پس از آن مطرح شد که جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا اخیراً اعلام کرد: «ما ایران را آزاد خواهیم کرد».
بولتون به عنوان یک چهره ضدایرانی که در جنگ و درگیری مرز نمی شناسد، در این مصاحبه جزئیاتی از گروه های شورشی مسلح در ایران را فاش می کند و می گوید: «اپوزیسیون ایران به سلاح های به دست آمده از پایگاه های بسیج و… مسلح است که از داخل ایران وارد ایران می شود. کردستان عراق، خودشان را مسلح می کنند». این خبر که اولین بار توسط یک مقام امنیتی سابق آمریکا منتشر شد و به گفته وی نشان دهنده تلاش سیستماتیک نه برای اعتراض، بلکه برای توسل به زور علیه حکومت ایران است، به وضوح نشان می دهد که عملیات تسلیح و ایجاد هرج و مرج در ایران در وضعیت فعلی، ماموریت اصلی اطلاعات امنیتی آمریکا علیه جمهوری اسلامی است. برنامه ای که طراحان آن از تمام ظرفیت خود برای اجرای آن استفاده کرده اند تا جایی که دیپلمات های آمریکایی رسماً از تعلیق دیپلماسی در رابطه با تحریم هایی که مذاکرات را خاتمه می دهد و با امید واهی به نتیجه ناآرامی ها و شورش ها در خیابان های ایران صحبت می کنند. هدف نذیره از «تجزیه» و «سوری شدن» ایران.
افشای بولتون، شرمساری مدیرعامل
نگاهی گذرا به تاریخچه سیاست مقامات امنیتی آمریکا در قبال ایران به رهبری بولتون نشان می دهد که چرا او بار دیگر خود را در معرض رسانه ها قرار داده و از تمایل دیرینه خود علیه جمهوری اسلامی می گوید. «بولتون» پیش از این مدعی شده بود که انقلاب ایران چهلمین سالگرد خود را نخواهد دید. هدف او از طرح این ادعا کاملاً روشن بود; فروپاشی نظام جمهوری اسلامی در صورت لزوم با جنگ و جایگزینی آن با حامیان مالی که از جمله آنها گروهک تروریستی منافقین بود. گروهی که طبق محاسبات خود به دنبال انگیزه ای برای آغاز جنگ علیه ایران بودند تا وارد خرابه هایی که پس از جنگ در ایران باقی مانده و غنایم را جمع آوری کنند. بولتون با وجود همکاری نزدیک دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا، در مسیری که در برابر فروپاشی جمهوری اسلامی ایران در پیش گرفت موفق نشد و تاوان این ناکامی را با برکناری از سمت خود پرداخت. امنیت ملی. مشاور.پرداخت دولت جو بایدن که رسماً شکست سیاست فشار حداکثری بر ایران شناخته شده است، همان مسیری را طی می کند که پیش از این ترامپ و تندروهایی مانند بولتون در پیش گرفته بودند. همانطور که ارزیابی های اطلاعاتی نشان می دهد، آژانس اطلاعاتی آمریکا (سیا) با همکاری نزدیک با سازمان های اطلاعاتی و جاسوسی متحدان خود از جمله رژیم صهیونیستی، ماموریت جدیدی را برای راه اندازی کمپین ملی در ایران با اهداف جدید از جمله تجزیه و فروپاشی آغاز کرده است. ایران بزرگ از طریق سناریوهای خشونت آمیز
مشاور امنیت ملی سابق کاخ سفید در مصاحبه اخیر خود با بی بی سی رسما از سازماندهی دولت آمریکا برای رسیدن به این هدف یاد کرد. «بولتون» ناآرامی های پس از انتخابات ریاست جمهوری 2008 را با ناآرامی های پراکنده کنونی در ایران مقایسه کرد و گفت: اگر به انتخابات 2008 نگاه کنید، می بینید که در آنجا سرکوب وجود داشته است، اما اکنون سرکوب بسیار گسترده شده است. اما تفاوت این است که مخالفان ایرانی مسلح به سلاح هایی هستند که از پایگاه های بسیج و … دریافت می کنند و سلاح هایی که از کردستان عراق وارد ایران می شود.» این مقام سابق آمریکایی هنگام میزبانی این شبکه از آشوبگران مسلح خبر داد.
بیبیسی با سردرگمی سعی کرد این موضوع را سرپوش بگذارد و به این مقام آمریکایی گفت: این ادعا که معترضان مسلح هستند، ادعای خود جمهوری اسلامی است و ادعای شما صحت ندارد. از ادعای شما اطلاعاتی در دست نیست و اعتراضات کاملا مسالمت آمیز و غیرمسلحانه است. اما بولتون بر موضع خود پافشاری می کند: «نه، اینطور نیست». تاکید می کنم که من تصاویر و اسنادی دارم که نیروهای کرد و بلوچ در عراق و پاکستان در حال آموزش برای اقدام در ایران هستند و آمریکا و متحدانش باید از این تحرکات حمایت کنند. وی همچنین به دولت آمریکا توصیه کرد به دخالت در ناآرامیهای ایران ادامه دهد و با گروههای مخالف خارجی فعال در شبکههای اجتماعی مشورت کند و افزود: «آمریکا باید چیزهایی را که اپوزیسیون بیشتر به آن نیاز دارد را به آنها بدهد». این تاکید «بولتون» بر در اختیار داشتن اسناد و مدارک از روند آموزش تروریست ها و اشرار، نقشه از پیش نوشته شده آمریکا را آشکار کرد و یادآور این بود که واشنگتن تا چه اندازه تمام نیروهایش را برای رسیدن به اهدافش علیه جمهوری اسلامی بسیج کرده است. علاوه بر این، سخنان او تحلیل نیست، بلکه اخباری است که مقامات سابق مانند او در گزارش های طبقه بندی شده آمریکا به چشم می خورد و او اکنون اصرار دارد که دولت این کمک ها را افزایش دهد. این سخنان درست پس از آن بیان شد که فرمانده مرزبانی فرج اعلام کرد که چندین هزار قبضه سلاح کشف شده و تعداد زیادی از شهدای نیروی انتظامی با سلاح گرم کشته شده اند.
از تغییر رژیم تا فروپاشی مانند سوریه
دولت آمریکا در روند تلاش های واهی خود برای ایجاد و هدایت ناآرامی های اخیر در ایران، به دنبال هدف تجزیه طلبی در خاک ایران، فراتر از هدف تغییر نظام در جمهوری اسلامی است. اگرچه «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا مدعی شد که واشنگتن نمی تواند شکل حکومت را در کشورهای جهان تغییر دهد و این اعتراف به شکست این سیاست در قبال جمهوری اسلامی بود، اما به نظر می رسد. اینکه اکنون هدف از تغییر نظام، سناریوی تجزیه است و تهدید تمامیت ارضی ایران در داخل مرزهای سرزمینی آن تغییر شکل داده است. طرحی شبیه به آنچه تصمیم گیرندگان در کاخ سفید در سال های اخیر برای کشورهایی مانند لبنان، یمن و به ویژه سوریه انجام داده اند و اکنون آن را برای ایران شبیه سازی می کنند. آمریکا برای اجرای این طرح از جدایی طلبان کرد مورد حمایت رژیم صهیونیستی، گروهک منافقین و تروریست های داعش مستقر در پایگاه های آمریکایی در شرق سوریه و کردستان عراق استفاده می کند. سازندگان این سیاست با ایجاد جرقه اعتراض در نقطه ای از کشور و سپس سرایت آن به نقاط دیگر تلاش می کنند تا به این هدف دست یابند و با ورود تروریست ها به مرزهای ایران شرایط را برای ایجاد جنگ داخلی فراهم کنند. سناریوی سوریه در داخل کشور به منظور ایجاد شکاف و ایجاد تفرقه قومی و مذهبی.