نحوه درست کردن ترشی کلم بنفش خانگی به سبک رستورانی + طرز تهیه / فیلم


به گزارش سلام نو، با دیدن این ویدیو ترشی کلم بنفش را به سبک رستورانی درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه ترشی کلم بنفش رستورانی

کلم بنفش ۵۰۰ گرم

نمک سنگی ۱ قاشق غذاخوری سر صاف

آب لیموی تازه ۳ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری

سرکه انگور ۱۰۰ m.l (از سرکه سیب هم میتوانید استفاده کنید)

آب ۱۰۰ m.l

فلفل سیاه ۱ قاشق مرباخوری

سیر ۴ حبه

طرز تهیه ترشی کلم بنفش رستورانی

کلم را با پوست کن ریز خرد کنید (البته با چاقو هم میتوانید خرد کنید اما با پوست کن سریعتر و نازکتر می شود)

کلم را بعد از خرد کردن بشوئید. سپس نمک و آبلیمو را اضافه کرده چنگ بزنید. بعد روغن زیتون را اضافه کرده مخلوط کنید و ۵ دقیقه صبر کنید تا کلم ها رنگشان تغییر کرده و نرم شوند شوند.

در همین حین سرکه و آب را با هم مخلوط کنید.

سیر و دانه های فلفل سیاه را در کف شیشه بریزید کلم ها را داخل شیشه بریزید و فشار دهید در آخر مخلوط آب وسرکه را روی کلم ها ریخته تا شیشه پر شود اگر تا سر شیشه خالی بود آب بریزید.

شیشه را داخل یخچال قرار دهید و بعد از ۲_۳ روز ترشی شما آماده است.

بیشتر بخوانید  قهرمان کشتی جهان تعیین شد / تیم بانا بدون طلا

دیدگاهتان را بنویسید