دستور پخت هویج پلو با مرغ و دارچین; غذاهای اصیل اصفهانی + آموزش مرحله به مرحله


به گزارش سلام نو، هویج پلو یکی از غذاهای پرطرفدار و سنتی ایران است که به دلیل وجود هویج و مرغ، خواص زیادی دارد و منبع غنی ویتامین A و پروتئین است. بنابراین می توان گفت که این غذای ایرانی برای کودکان بسیار مفید است پس بهتر است هویج پلو را در برنامه غذایی خود قرار دهید. این غذا در شهرهای مختلف ایران مانند اصفهان، تبریز و شیراز به روش های مختلفی طبخ می شود.

مواد لازم برای تهیه هویج پلو با مرغ و دارچین

برنج 2 فنجان
یک هویج بزرگ 2 عدد
سینه یا ران مرغ 200 گرم
زعفران پخته کافی
پیاز 2 عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پودر دارچین و سیر به میزان لازم
زردچوبه و روغن کافی

طرز تهیه هویج پلو با مرغ و دارچین

طرز تهیه هویج پلو با مرغ و دارچین + نکات کلیدی و آموزش گام به گام آشپزی اصفهانی

فاز اول

ابتدا تابه ای بردارید و مقداری آب داخل آن بریزید سپس مرغ های شسته شده را داخل آن بریزید. سپس پیاز را بشویید و پوست بگیرید و با چاقو خرد کنید و در آب به مرغ اضافه کنید. نمک، فلفل، دارچین، پودر سیر و زردچوبه را به مواد اضافه کنید. پس از آن صبر کنید تا مرغ ها پخته شوند.

فاز دوم

برنج را از قبل خیس کنید سپس تابه ای بردارید و داخل آن آب بریزید سپس روی شعله گاز قرار دهید تا بجوشد. سپس برنج را در ماهیتابه حاوی نمک بریزید. بعد از پختن برنج آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.

سطح سوم

در این مرحله مرغ پخته شده را از قابلمه خارج کرده و استخوان ها را جدا کنید. سپس مرغ ها را ریش ریش کنید.

بیشتر بخوانید  عکسی دیده نشده از حسن پور شیرازی و همسرش

مرحله چهارم

هویج ها را بشویید و تمیز کنید. با رنده درشت آنها را رنده کرده و در قابلمه بریزید. سپس تابه را روی شعله ملایم گاز قرار دهید و صبر کنید تا هویج ها کمی نرم شوند.

مرحله پنجم

در تابه دیگری کمی روغن بریزید و یک عدد پیاز متوسط ​​را رنده کنید. سپس در تابه ای داخل روغن بریزید و وقتی پیاز روشن شد کمی زردچوبه به آن اضافه کنید تا قهوه ای طلایی شود.

مرحله ششم

در این مرحله جوجه های ریش دار را به پیاز داخل ماهیتابه اضافه کنید و کمی زعفران به آن اضافه کنید تا رنگ آن طلایی شود. سپس هویج نرم شده را به این مواد اضافه کنید و دارچین، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را به مقدار کافی اضافه کنید.

مرحله هفتم

یک قابلمه بردارید و روی شعله گاز قرار دهید. سپس مقداری روغن داخل آن بریزید. مقداری برنج در تابه بریزید و یک لایه از مواد آماده شده را روی برنج اضافه کنید سپس یک لایه دیگر برنج اضافه کنید و این کار را لایه به لایه ادامه دهید تا مواد و برنج تمام شود.

مرحله هشتم

در این مرحله مقداری زعفران آب شده روی برنج بریزید و مقداری روغن به آن اضافه کنید. در نهایت شعله پخش کن را زیر قابلمه قرار دهید و دم نوش را روی قابلمه قرار دهید تا دم بکشد. هویج پلو را بعد از دم کشیدن در تابه بریزید و خوب مخلوط کنید. در این مرحله، برنج هویج دارچینی شما آماده سرو است.

طرز تهیه هویج پلو با مرغ و دارچین + نکات کلیدی و آموزش گام به گام آشپزی اصفهانی

نکات کلیدی طرز تهیه هویج پلو با مرغ و دارچین

  • برای تهیه هویج پلو می توانید از سینه مرغ، ران مرغ یا ترکیبی از سینه و ران مرغ استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می توانید این غذا را با گوشت چرخ کرده درست کنید.
  • می توانید بسته به ذائقه خود کمی شکر و زرشک به مواد هویج و مرغ اضافه کنید.
  • برای کف این غذا می توانید از سیب زمینی یا نان استفاده کنید.
  • می توانید از سایر ادویه ها و چاشنی ها مانند تخم گشنیز، سماق، پاپریکا، دانه فلفل و غیره استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می توانید مقداری پیاز سرخ شده تهیه کنید و به غذا اضافه کنید.
  • برای از بین بردن هورمون مرغ توصیه می شود جوجه ها را در آب قرار داده و روی شعله گاز قرار دهید. وقتی به جوش آمد کف روی جوجه ها نشان از هورمون آنهاست، سپس آب آن را خالی کرده و مرغ ها را با آب سرد بشویید. سپس پیاز و ادویه را اضافه کنید و دوباره با آب بپوشانید و اجازه دهید مرغ ها بپزند.
بیشتر بخوانید  ساخت آشپزخانه کنار جاده در اوکراین / فیلم

دیدگاهتان را بنویسید