طرز تهیه صحیح چای در فلاسک را به این روش یاد بگیرید


چای یکی از نوشیدنی های پرطرفدار برای ما ایرانی هاست که خستگی در سفر، بعد از ورزش، بعد از کار را برطرف می کند. اغلب از چای برای تهیه چای استفاده می شود، اما اگر می خواهید در طول روز و زمانی که خسته هستید، چای بنوشید، از کتری چای استفاده کنید.

بطری چای چیست و چگونه استفاده می شود؟

گاهی پیش می آید که دوست دارید خودتان چای یا چای را در یک قابلمه یا ظرف مخصوص درست کنید. یا دوست دارید برای مهمانانتان طعم های مختلف چای دم کنید یا خودتان را به یک چای یا چای آرامش بخش دعوت کنید، اما با قوری نمی توانید این کار را انجام دهید. در این موارد ایده آل است که از بطری های چای یک یا دوتایی استفاده کنید و هنر خود را به رخ بکشید.
ظاهر بطری های چای نیز به دلیل شیشه و نشکن بودن آن بسیار جذاب است زیرا به راحتی می توانید رنگ چای یا چای خود را در آن ببینید و از آن لذت ببرید.
استفاده از آن نیز آسان است. آب تازه را داخل کتری بریزید و آن را با دمای مناسب گرم کنید. مواظب باشید آب قوری را بیش از حد جوش نزنید یا دو بار بجوشانید، زیرا این کار تعادل عناصر موجود در آب را به هم می زند و باعث بیات شدن چای می شود. دمای آب نیز در طعم چای تاثیر زیادی دارد.
به عنوان مثال، چای سبز به راحتی با طعم آب بسیار داغ که اسید تانیک زیادی استخراج می کند، تلخ می شود. چای گیاهی خود را به قوری اضافه کنید و آب گرم را کم کم اضافه کنید. صافی را روی درب بطری قرار دهید، سپس درب آن را ببندید.
کمی صبر کنید تا چای شما آماده شود. می توانید از عسل، شکر یا آب نبات برای شیرین کردن چای با اضافه کردن آب داغ استفاده کنید. خوبی استفاده از بطری چای این است که برای مخلوط کردن مایعات موجود در آن، فقط بطری را به آرامی تکان دهید تا مخلوط شوند و برای مخلوط کردن آنها نیازی به قاشق یا وسیله دیگری ندارید.

بیشتر بخوانید  دستور تهیه کیک بستنی خانگی با طعم توت فرنگی + فیلم


یک بطری چای

کاربرد بطری چای چیست؟

بطری چای برای مواقعی که می خواهید خود را به صرف چای یا چای برای یک یا دو نفر دعوت کنید عالی است.
همچنین می توانید چای غلیظ را در آن دم کرده و به عنوان قوری از آن استفاده کنید. استفاده از بطری دم کردن به شما این امکان را می دهد که به راحتی یک فنجان چای یا یک قابلمه کامل چای را دم کنید.

باید بخوانید:

همچنین، با استفاده از کدو دم کن، می‌توانید مدت زمانی را که می‌خواهید منتظر بمانید تا دم‌نوش یا چایتان ته نشین شود، کنترل کنید تا از استخراج بیش از حد تانن‌هایی که منجر به چای تلخ می‌شود، جلوگیری کنید. بطری دمنوش گزینه ای مناسب برای استفاده در ماشین، محیط کار، منزل یا مهمانی ها می باشد.


فلاسک

آنها همچنین گزینه های خوبی برای هدیه هستند. همچنین تمیز کردن و شستن بطری چای آسان است. به راحتی با آب شسته می شوند و حتی می توانید آنها را در ماشین ظرفشویی قرار دهید. فیلتر آنها از فولاد یا استیل ضد زنگ است و در اثر تماس با آب و رطوبت زنگ نمی زند.

تهیه چای از فلاسک

داخل قوری یا سماور آب بریزید و روی آتش بگذارید تا کاملا بجوشد.
بطری و تمام قسمت های آن را به خصوص با آب گرم بشویید.
دو قاشق چایخوری در هر بطری یک لیتری داخل فلاسک بریزید.
مقداری آب جوش داخل فلاسک بریزید و آن را خالی کنید.
روی چای آب جوش بریزید و بگذارید 15 دقیقه دم بکشد.


چای در یک بطری

بیشتر بخوانید  طرز تهیه سالاد مرغ برزیلی


نکات مهم

آبی که برای تهیه چای استفاده می شود باید تازه و کاملا شفاف باشد و آب لوله کشی و آب تصفیه شده برای چای مناسب تر است.
داخل کتری و سماور آب داغ نریزید، بهتر است آب سرد بریزید و بگذارید بجوشد.
اگر داخل قوری یا سماور آب داغ بریزید، پس از ریختن چای در لیوان، لکه های چربی مانند روی لیوان ظاهر می شود.
آب جوشاندن چندباره طعم و خواص چای را کم می کند پس بهتر است هر بار که چای درست می کنید آب سماور را عوض کنید.
برای تهیه چای از آب جوش نیافته کتری یا آب سماور استفاده نکنید.
بطری را با یک برس و یک برس کودک شیشه ای بشویید. برای تمیز کردن بطری باید تمام قطعات آن را از هم جدا کنید و اگر بطری شما نی دارد، حتماً نی را از درپوش جدا کنید.
تمام قسمت های بطری را روی سطحی قرار دهید تا خشک شود.
از چای با کیفیت استفاده کنید.
برای معطر شدن چای از دارچین، هل، گل رز، گل رز یا برگ چای استفاده کنید.
می توانید چای را به صورت جداگانه در قوری دم کرده و پس از صاف کردن و خارج کردن باقیمانده آن در فلاسک بریزید.
همچنین می توانید آب جوش را داخل فلاسک بریزید و از چای کیسه ای برای تهیه چای استفاده کنید.
چای را با شکر، آب نبات، خرما یا کشمش بنوشید، اما در مصرف آن زیاده روی نکنید.


دیدگاهتان را بنویسید