آبغور ماده ای پرخاصیت برای بدن است که از ادویه غذایی فوق العاده نیز به شمار می رود. هندوانه منبع غنی ویتامین C است و می توانید از آن در غذاهای مختلف استفاده کنید. تهیه آبهوره در منزل هم کار بسیار ساده ای است اما ممکن است مشکل کپک زدن داشته باشد. برای از بین بردن کپک آب تا پایان این مقاله دلگرم باشید.
قالب را با آب در سه سوت بردارید
تصور غلطی در مورد قالب های آبی وجود دارد که یک باور قدیمی است. در گذشته از کپک روی آب برای مصارف زیادی استفاده می شد، اما امروزه کپک مشکلاتی دارد و می تواند باعث ایجاد سموم در بدن شود، پس بهتر است کپک زدایی شود.
یکی از راه های رایج برای از بین بردن این قالب ها، جوشاندن آب است. برای این کار ابتدا باید قالب ها را از آبگوشت خارج کرده و سپس آن را بجوشانید. اگر مواد غلظت کافی نداشته باشد باعث از بین رفتن قالب می شود. اگر نمی توانید قالب را از آبگوشت خارج کنید، می توانید آن را از صافی رد کنید.
پیشگیری از کپک زدن آب
برای ذخیره طولانی مدت آب و حذف کپک باید از تکنیک های ذکر شده استفاده کرد. آب باید در ظرف مناسب نگهداری شود. درب بطری آب باید به خوبی شسته شود تا هوای داخل آن تغییر نکند. اگر می خواهید آبگوشت را برای مدت طولانی نگهداری کنید، باید درب آن را با خمیر آرد بپوشانید.
آبجو باید در جای خنک و خنک نگهداری شود. نگه داشتن آب در مقابل خورشید باعث ایجاد ترکیبات شیمیایی و اسیدی می شود که باعث کپک زدن آن می شود. همچنین آب را نباید در ظروف پلاستیکی نگهداری کرد. ریختن آب گوشت در ظروف شیشه ای باعث ماندگاری بیشتر آن می شود. این نکته برای حذف قالب بسیار مهم است.
باید بخوانید:
خواص دارویی و درمانی شاهی
خواص شاهی و فواید شگفت انگیز آن، در این قسمت از دالگرم باشید تا با فواید شاهی بیشتر آشنا شوید. از نظر طب سنتی آب خاصیت سردی دارد و برای…
نکاتی در مورد تهیه و نگهداری آبگوشت
برای دم کردن آبجو خانگی، باید آن را پارک کنید و دم آن را بگیرید. بعد از اینکه کدوها را خوب شستید باید آنها را در آبمیوه گیری بریزید و بعد از آب گیری آن ها را در توری بگذارید تا پوره در آبکش بماند. دانه ها و پوره ها آن را تلخ می کنند. اگر آبگوشت را از قبل بجوشانید کپک های آن را از بین می برد.