به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، آیت الله علم الهادی گفت: همه این موفقیت ها به این دلیل بود که حکومت وابسته به ولایت بود و خود را مقلد رهبر معظم انقلاب ها می دانست.
آیت الله سید احمد علم المهدی در خطبه سیاسی این هفته نماز جمعه به میزبانی رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی با تبیین دو ویژگی اساسی شهیدان رجایی و بهنر اظهار داشت: پس از مبارزات سیاسی مردم و پیروزی های انقلاب، یک سلسله بحران های امنیتی و چالش های اجتماعی در کشور به وجود آمد که ناامنی ها و ناآرامی های بسیاری را در شهرهای مختلف به وجود آورد تا اینکه سرانجام شهیدان رجایی و بچانر در زمان حکومت امور مردم را به دست گرفتند و به نام این دو شهید والامقام شروع به مسئولیت کردند، شخصیت آنها باید در کانون توجه و کانون توجه مردم قرار گیرد.
وی افزود: شهدای دولت دو ویژگی اساسی داشتند که هر ساله در هفته دولت باید مورد توجه قرار گیرد. اولین ویژگی، اخلاص فوق العاده شهیدان رجایی و باهنر بود. به گونه ای که خدمت به خلق خدا را مصداق عبادت و بندگی خداوند می دانستند و ویژگی دیگر، نیابت خالص و مطلق آنان بود; تا جایی که شهید رجایی در اولین قسمت از سخنرانی افتتاحیه خود به صراحت اعلام کرد که من بدل امام بودم و این در حالی بود که بنی صدر در آن زمان ریاست امور را بر عهده داشت که نه تنها ربطی به امام نداشت. اما حتی سعی کرد جایگاه خود را به دست آورد.
صداقت و حکومت داری، دو شاخص ارزیابی کار مسئولان
نماینده فقیهان استان خراسان رضوی اخلاص و ولایتمداری را دو شاخص عملکرد مسئولان در دولت های مختلف عنوان کرد و خاطرنشان کرد: از زمان شهادت این دو شهید چندین دولت بوده است و هر وقت خواستیم، می گوییم. برای ارزیابی دقیق دولت وقت داشتیم، بنابراین بر اساس آن برآورد کردیم که می دانیم دولتمردان چقدر صادق هستند و ثانیاً چقدر به صلاحیت وکلا اعتقاد دارند. در گذشته نیز این گونه بوده است و هر جا که احساس کردیم عملکرد دولت از دستورات رهبری انحراف دارد، برحسب وظیفه استانداری تذکر دادیم و این باید مبنای ارزیابی قرار گیرد. دولت سیزدهم
وی ادامه داد: دولت تلاش زیادی کرده و در برخی زمینه ها توانسته با مطالبات مردم کنار بیاید و در برخی حوزه ها نیز مشکلاتی وجود داشته است اما بحث پاسخگویی به مطالبات رهبری اساسی است. ” اصل برای سنجش عملکرد دولت، زیرا اساساً موضوع ورود افراد به سیستم است. ماندگار و مقید است، به خاطر قداستی است که در سایه ولایت امام زمان (عج) برای این نظام حاصل شده است.
یکی از اعضای شورای خبرگان رهبری تصریح کرد: مقام معظم رهبری در مراسم اعدام در مرداد 1400 و در دیدار با مسئولان در 15 شهریور سال گذشته سه خواسته رسمی از دولت مطرح کردند که اکنون باید با 13 ماهه مقایسه شود. عملکرد دولت سیزدهم توصیه اصلی رهبر معظم انقلاب تلاش برای تحقق قدرت مردم بود. یعنی همان سوالی که قبل از انتخابات وعده داده شد و رهبری تاکید کردند که قدرت باید مردمی باشد، زیرا رئیس جمهور زیر یخچال در کاخ ریاست جمهوری نمی تواند اداره عادلانه ای در کشور داشته باشد. بلکه حکمرانی عادلانه در توان رئیس جمهور برای ارتباط با مردم و حتی شنیدن صدای کشاورزان کویر کرمان است.
وی تاکید کرد: در کارنامه 13 ماهه این دولت شاهد مردمی بودن این دولت بوده ایم و در دل آن واقعیت وجود دارد و از روزی که از مجلس رسمیت یافت سفرهای استانی آغاز شد که مقصد اول آن بود. چالش برانگیزترین استان کشور، استان خوزستان است و تاکنون بودجه 358 هزار میلیارد تومانی برای پرکردن خلاءها و رفع کسری های زندگی مردم تعیین شده است و این موضوعی است که دولت مردمی در دستور کار قرار داده است. اولین قدم برای تحقق خواسته های رهبری
موفقیت دولت به تلاش های شبانه روزی در مبارزه با فساد بستگی دارد
نماینده مردم مشهد در مجلس خبرگان مدیریت، اخلاص در نیت و تلاش های خستگی ناپذیر رهبر معظم انقلاب را از دیگر خواسته های دولت دانست و تصریح کرد: دولت، دولت مردمی است اما عنوان مردم برای این دولت کافی نیستند و باید اذعان داشت که این دولت ارزشمند است و خستگی ناپذیر بوده است. درخواست سوم که به عنوان یک توصیه قطعی بیان شد، تاکید بر مبارزه مستمر مسئولین با مصادیق فساد و تریبون های فساد بود. یعنی همان اقدامی که سال گذشته انجام شد و رئیس جمهور به میدان رفت و محکم برای اجرای دستور رهبری ایستاد و هزاران میلیارد سرمایه ملی را از جیب 4 هزار نفر بیرون آورد و گذاشت. حساب های 75 میلیون نفر.
وی افزود: صدها و هزاران میلیارد ثروت بیت المال در یک سال به جیب 4 هزار نفر ریخته شد و فسادی بالاتر از این وجود ندارد و منشأ همه انحرافات مفاسد همین ارز مورد علاقه بود. حذف ارز 4200 تومانی باعث شد تورم در کشور پس از رسیدن به 45 تا 35 درصد در اثر شوک اقتصادی 12 درصد افزایش پیدا کند که البته این یک عارضه گذرا است.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی موفقیت اقتصادی دولت را منوط به تلاش شبانه روزی در مبارزه با فساد عنوان کرد و خاطرنشان کرد: در شرایطی که متوسط نرخ تورم در کشور 2 درصد است اما خوشبختانه در استان ما با حذف ارزهای ترجیحی بیش از 5 درصد از تورم کاسته شده و تورم و روند ارزان شدن برخی اقلام اساسی مانند برنج و روغن که تا کنون 30 درصد بوده است، مهار خواهد شد. کاهش یابد.
وی ادامه داد: در حوزه سیاست خارجی نیز عملکرد موفق دولت باعث شده قطار دیپلماسی ایران اسلامی از ریل سازش در برابر چند کشور استکباری به مسیر تعامل پویا با همسایگان حرکت کند که توسعه اقتصادی را نیز در بر خواهد داشت. . در نتیجه. همه این موفقیت ها نیز به این دلیل بود که حکومت وابسته به ولایت بود و خود را مقلد رهبر معظم انقلاب می دانست.