یکی از نکاتی که والدین باید همیشه به آن توجه کنند این است که کودکان باید همیشه رژیم غذایی سالم داشته باشند و مادرانی که بر رژیم غذایی کودک نظارت می کنند مصرف قندهای غیرطبیعی را محدود کرده و شیرین کننده ها را در غذا جایگزین کنند. در مقاله بعدی با چند شیرین کننده طبیعی مواد غذایی آشنا خواهیم شد.
شیرین کننده های غذا
در اینجا فهرستی از راه های شیرین کردن غذاها بدون قند آورده شده است. غذاهای زیر یا به طور طبیعی شیرین هستند یا تلخی آنها توسط مواد دیگر حذف شده است تا برای کودکان خوش طعم تر شود. در اینجا فهرستی از راه های شیرین کردن غذاها بدون قند آورده شده است.
غذاهای زیر یا به طور طبیعی شیرین هستند یا تلخی آنها با مواد دیگر حذف شده است تا برای کودکان خوش طعم تر شوند (نه تنها غذاهایی که در اینجا به طور طبیعی شیرین هستند، بلکه بیشتر آنها دارای مواد مغذی بالایی نیز هستند.) این بدان معناست که خانه شما- غذای پخته شده. این نه تنها با طعم شیرین کودک شما را راضی می کند، بلکه مصرف مواد مغذی را نیز برای او افزایش می دهد. چقدر جذاب! نه؟ توجه: ما در این لیست از عسل استفاده نکردهایم زیرا باید در 12 ماه اول از دادن عسل به نوزاد خودداری کنید.
موز: سرشار از پتاسیم و با طعمی شیرین و مطبوع آماده مصرف است. (می توانید آن را کمی له کنید) اضافه کردن موز به غذای کودک یکی از بهترین راه ها برای خوشمزه کردن غذا برای بچه ها است. این میوه شریک میوه های ترش است که برای پخت و پز نیز مناسب هستند. (همانطور که در کیک تولد دیده می شود). به طرز شگفت آوری با آووکادو، سبزیجات و حتی گوشت (مرغ، موز و برنج قهوه ای) خوب می شود.
سیب: می توانید یک سیب شیرین را فقط به عنوان دسر یا پوره میل کنید یا به عنوان شیرین کننده برای سایر غذاها استفاده کنید. سس سیب خانگی را با میوه یا غذاهای اسیدی که فرزندتان از آنها امتناع می کند، مخلوط کنید. (به عنوان مثال، سس سیب و کلم بروکلی منحصر به فرد هستند). می توانید سیب را به غذاهای دیگر اضافه کنید و مانند موز بپزید.
گلابی: برای اینکه فهرست غذایی کودکتان را کمی تغییر دهید، می توانید به جای سیب، گلابی را به غذا اضافه کنید. گلابی های رسیده و آبدار نباید پخته شوند. فقط آن را له کنید یا پوره آن را با غذا مخلوط کنید
سیب زمینی شیرین: همانطور که از نامش پیداست، این سبزی همه کاره به دلیل طعم شیرینی که دارد کودک شما را خوشحال می کند. آن را با سبزیجات دیگر مخلوط کنید یا از آن برای یک خوراکی شیرین یا غذای کودک استفاده کنید.
شیر مادر: شیر مادر به طور طبیعی طعم شیرینی دارد. با افزودن آن به غذای جامد کودک، نه تنها شیرینی را به غذای او وارد می کنید، بلکه طعمی آشنا نیز به او وارد می کنید که می تواند کودک شما را به امتحان غذاهای جدید تشویق کند.
پودر وانیل: اخیراً به فواید پودر وانیل پی برده ایم. شیرینی خاصی به غذای کودک شما می دهد که برای ترشی و پخت و پز بسیار مناسب است. مراقب باشید انواع مختلف را خریداری نکنید. پودر وانیل خالص تمام چیزی است که نیاز دارید.
هویج: اگرچه هویج به شیرینی سیب زمینی نیست، اما می تواند طعم ترش یا تلخ غذا را از بین ببرد. می توانید آن را برش بزنید و در فویل بپیچید و در فر 375 قرار دهید این روش شیرینی آن را افزایش می دهد.
چغندر: شاید وقتی به غذای شیرین فکر می کنید، چغندر به ذهنتان خطور نمی کند، اما چغندر با رنگ دلپذیر و ارزش غذایی خاص خود، فرزندتان را خوشحال می کند. (بچه ها عاشق رنگ بنفش هستند، فقط روی حصیرها را با پارچه بپوشانید و از بهترین پایه کودک استفاده نکنید.) مخلوط چغندر با سبزیجات تلخ یا حتی میوه های ترشی عالی است. پوره سیب سبز و چغندر هم خوشمزه است و به عنوان سس گوشت استفاده می شود.
دارچین / جوز هندی: اگرچه شیرین نیستند، اما چیزی در آنها وجود دارد که طعم تلخ آن را خوشایند می کند. ما آنها را در همه چیز از پوره میوه گرفته تا سبزیجات و سوپ می ریزیم. (پدر و مادرم در قهوه خود دارچین می ریزند و واقعاً به شکر بیشتری نیاز ندارند).
میوه خشک نشده شیرین نشده: می توانید میوه های خشک شده مانند زردآلو را با خیساندن آنها در آب گرم یا آب سیب آبرسانی کنید. پس از آن، می توانید آنها را با پوره میوه یا سبزیجات یا در پخت و پز استفاده کنید.
باید بخوانید:
پختن سبزیجات: یکی از راه های شیرین کردن سبزیجات این است که آنها را کبابی کنید. آنها را خرد کرده و با روغن زیتون مخلوط کنید و در فر 375 درجه بپزید. این روش قند طبیعی آن را حذف می کند و از علاقه فرزندتان به آن شگفت زده خواهید شد. سبزیجاتی مانند شلغم برای این روش مناسب هستند
روغن نارگیل: این یکی از روش های مورد علاقه من برای شیرین کردن غذا است. برخلاف سایر روغن های سرخ کردنی، روغن نارگیل طعم فوق العاده ای دارد که با پخت و پز از بین نمی رود. علاوه بر این، سرشار از مواد مغذی مورد نیاز کودک شما است.
استویا: این شیرین کننده بدون کالری است و از گیاه استویا استخراج می شود و 300 برابر شیرین تر از ساکارز است.
اریتریتول: این ترکیب نیز طبیعی و بدون کالری است و از تخمیر نشاسته گندم و ذرت به دست می آید.
زایلیتول: این ماده نیز مانند اریتریتول یک الکل قندی بدون کالری است و به طور طبیعی در آلو، توت فرنگی، گل کلم و کدو تنبل یافت می شود.
شربت یاکون: این شیرین کننده از ریشه سطحی گیاه آیکون استخراج می شود و به کاهش وزن کمک می کند.
عسل خام: عسل احتمالا یکی از معروف ترین شیرین کننده های طبیعی است که البته حاوی کالری است و رژیم غذایی محسوب نمی شود.
شربت آگاوه: این ترکیب یک شربت مایع است که از برگ های گیاه آگاوا آبی استخراج می شود.
عصاره میوه راهب: این شیرین کننده بدون کالری است و بر میزان قند خون تأثیر نمی گذارد.
شکر خرما : این ترکیب نیز کاملا طبیعی است و خواص زیادی دارد; با این حال، حاوی کالری است و یک رژیم غذایی نیست.
شربت افرا: همانطور که از نام این شیرین کننده مشخص است، از درخت افرا می آید و کانادا تولید کننده اصلی آن است.
شکر نارگیل : این شیرین کننده به رنگ قهوه ای، کاملا سالم و جایگزین مناسبی برای شکر سفید محسوب می شود.