دلیل دیر خوابیدن افراد باهوش چیست؟



به گزارش سلام نو، نتایج یک مطالعه زمان خواب نشان می دهد که بین خواب و بهره هوشی رابطه معناداری وجود دارد. محققان دریافتند که نوجوانان باهوش‌تر در ساعت 12:29 بعد از ظهر به رختخواب می‌رفتند و به طور متوسط ​​در ساعت 7:52 صبح از خواب بیدار می‌شدند.

از سوی دیگر، افرادی که ضریب هوشی کمتری داشتند، به طور متوسط ​​ساعت 23:41 به رختخواب می رفتند و به طور متوسط ​​در ساعت 7:20 صبح از خواب بیدار می شدند. این تفاوت ها در تعطیلات آخر هفته، زمانی که افراد زمان بیشتری برای پیروی از ریتم های طبیعی بدن خود دارند، آشکارتر بود.

نویسندگان این مطالعه میانگین زمان خواب را اینگونه توضیح می دهند: بررسی زمان خواب در طول تعطیلات شامل 12 و 35 دقیقه شب برای افرادی با پایین ترین ضریب هوشی بوده و افراد بالای این جدول 1:25 دقیقه در شبانه روز می خوابند. آنها رفته اند توجه داشته باشید که تمام این زمان ها برای نوجوانانی است که بیشتر از بزرگسالان می خوابند.

برای بزرگسالان، احتمالاً همین زمان‌ها زودتر خواهد بود، زیرا بزرگسالان به دلیل مشغله‌های متعدد در محل کار و تفکر، آزادی عمل کمتری دارند و برای مدت زمان کوتاه‌تری می‌خوابند. بر این اساس مشخص شد بزرگسالانی که به طور طبیعی بعد از ساعت 11 شب به رختخواب می روند و بعد از ساعت 8 شب بیدار می شوند، افراد شب محسوب می شوند.

محققان نتایج این مطالعه را با اشاره به گذشته تکاملی ما توضیح می دهند. در واقع، چندین ده هزار سال پیش برای اجداد ما طبیعی بود که زودتر به رختخواب بروند و زودتر از خواب بیدار شوند. بنابراین دیر خوابیدن را می توان تغییری تکاملی در زندگی انسان دانست.

بیشتر بخوانید  صفحه جستجوی شما یافت نشد.

به عبارت دیگر، همانطور که انسان ها تکامل یافته اند و باهوش تر شده اند، تمایل دارند تا اواخر شب بیدار بمانند. البته باید اذعان داشت که بررسی ها نشان می دهد که بسیاری از افراد باهوش تمایل به دیر خوابیدن دارند، اما موضوع فوق به این معنا نیست که همه کسانی که دیر می خوابند باهوش تر هستند و اینکه آیا این ارتباط درست است یا نه، بسیار جای بحث دارد.

دیدگاهتان را بنویسید