افزایش شدید قیمت مرغ | جدول قیمت مرغ



آنچه دیگران می خوانند:

گزارش کردن تو خبر: قیمت مرغ داغ 31 مرداد 1401 به شرح زیر است:

ران مرغ بدون پوست بدون چربی دم

73500

مغز ران بدون پوست بدون استخوان

69500

ساق و سر مرغ بدون پوست

74000

سینه مرغ بدون پوست، ریه، گردن، بال

78400

سینه مرغ بدون پوست، ریه، گردن، بال، بازو

76500

ران و سینه بدون پوست، بدون دم، شش در بالدار

70000

بال های ساده کبابی – بدون نوک بال

57000

یک دست ساده کبابی

44500

ترکیبی ساده از بال و بازوهای کبابی

51000

فایل مرغ

99700

گردن مرغ بدون پوست

20000

شنیسل بدون آرد

91200

جوجه کباب ساده بدون استخوان و دست

91200

قلب مرغ تمیز

17000

جگر مرغ

13000

شکم مرغ

18000

پای مرغ

7000

1000 گرم بلدرچین منجمد

78000

500 گرم بلدرچین منجمد

62000

بلدرچین کامل تازه (بسته 1000 گرمی)

89000

مرغ کامل تازه، بسته بندی کیسه ای (درب کیسه نایلونی)

55500

وضعیت قیمت مرغ در بازار

در حالی که صنعت طیور با کمبود نهاده ها و کاهش تولید مواجه است، قیمت تمام شده تولید مرغ به گفته کارشناسان تناسبی چندانی با قیمت صادراتی ندارد، بنابراین امکان رقابت با سایر کشورها از نظر صادرات وجود ندارد. .

صنعت طیور داخلی در ماه‌های اخیر با چالش‌های زیادی به‌ویژه لغو ارز ۴۲۰۰ تومانی واردات نهاده‌های دامی مواجه بوده و تولیدکنندگان این بخش چشم‌انداز روشنی را پیش روی خود نمی‌بینند. بنابراین برخی معتقدند زمستان امسال سیاه ترین روزهای این صنعت خواهد بود و تولید با کاهش چشمگیری روبه رو خواهد شد.

بیشتر بخوانید  اترک خشک شد! | اترک، یکی از پرآب‌ترین رودخانه‌های کشور سرانجام خشک شد

از سوی دیگر، به گفته جلال محمودزاده، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس، مشکل فعلی فعالان صنعت طیور کمبود نقدینگی و از سوی دیگر کمبود نهاده ها در بازار است.

بنابراین در حال حاضر چند مرغدار اقدام به حمل جوجه کرده اند، بنابراین می بینیم که جوجه یکروزه به دست تولیدکنندگان مرغ یکروزه رها شده است. علاوه بر این در حالی که تولید جوجه یک روزه 20 هزار تومان برای تولیدکنندگان هزینه دارد، تولیدکنندگان باید محصولات خود را با قیمت 2 هزار تومان به فروش برسانند.

با این حال، هیچ کس جوجه یک روزه را خریداری نمی کند زیرا به دلیل کمبود نقدینگی در تهیه نهاده ها جوجه ریزی وجود ندارد.

همچنین این معاون با بیان اینکه در چند ماه آینده تولید کمی مرغ خواهیم داشت، گفت: در صورت کاهش تولید مرغ باید واردات این محصول را آغاز کنیم.

دولت برای تولید مرغ کافی باید از مرغداران حمایت کند

با این حال محمود رضایی تولیدکننده مرغداری می گوید: قطعا نیازی به واردات مرغ نیست چرا که ظرفیت های تولیدی این بخش روز به روز غیرفعال می شود. بنابراین اگر کارمندان دولت اصرار دارند که ما مرغ برای عرضه در بازار داریم و نیازی به واردات نداریم، فقط باید از ما تولیدکنندگان حمایت کنند.

وی ادامه داد: اکنون کمبود و گرانی و همچنین غیرقابل مقایسه بودن قیمت مرغ خریداری شده از ما با قیمت برای تولیدکننده باعث شده تا واحدهای تولیدی تولید را کاهش دهند یا به طور کلی متوقف کنند.

وقتی صنعت ضرر را توجیه می کند، چگونه می توان از صادرات مرغ صحبت کرد

بیشتر بخوانید  انواع ایده نقاشی با حرف ب (ب،بـ) برای کودکان اول دبستان

از سوی دیگر شنیده ها حاکی از آن است که برای رفع مشکلات این صنعت تصمیم گرفتند بخشی از تولیدات صنعت طیور را به بازارهای خارجی صادر کنند. اگرچه در شرایطی که بازار با کمبود نهاده ها مواجه است، صحبت از صادرات مرغ منطقی به نظر نمی رسد و در شرایطی که حجم تولید زیاد است و بازار داخلی خریدی ندارد، ممکن است صادرات با مشکل مواجه شود. . استحکام یا با برنامه ریزی مقدار مشخصی از تولید به سمت بازارهای صادراتی هدایت شود. محمد یوسفی رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی در این خصوص به خبرنگار بازار گفت: صنعت با ضرر و زیان مواجه است و نمی توان پذیرفت که چگونه می توان در این حوزه صادرات داشت.

یوسفی افزود: کشورهای حوزه خلیج فارس به ویژه امارات و عربستان از بزرگترین واردکنندگان مرغ در این منطقه هستند اما از نظر قیمتی قطعاً امکان صادرات نداریم.

وی خاطرنشان کرد: بحث صادرات در هر زمینه ای به ویژه در حوزه محصولات کشاورزی و مرغداری یک مقوله تخصصی است و صرف اینکه بگوییم می خواهیم صادرات داشته باشیم کاری نمی توان کرد.

این فعال صنعت طیور تصریح کرد: نقطه عطف صادرات طیور به ویژه مرغ، بحث رقابت با کشورهایی است که مرغ صادر می کنند و مرغ تولیدی خود را به بازارهای سراسر کشور عرضه می کنند، اما ما محروم هستیم، زیرا نمی توانیم با آن رقابت کنیم. آنها از نظر قیمت.do. به عبارت دیگر، قیمت پرداختی به ارز نیمایی با قیمت های صادراتی چندان تناسبی ندارد تا بتوان از نظر صادرات با سایر کشورها رقابت کرد.

بیشتر بخوانید  تزریق واکسن کرونا به کارکنان ایران خودرو به دوهزار دوز افزایش پیدا کرد

وی ادامه داد: در واقع تفاوت ما با صادرکنندگان کشورهای دیگر این است که دولت های دیگر به صادرکنندگان مشوق صادراتی می دهند تا صادراتشان مقرون به صرفه باشد اما در ایران چنین وضعیتی وجود ندارد.


دیدگاهتان را بنویسید