بهترین آرد برای پخت کیک
این آرد بهترین نوع آرد برای پخت کیک عالی است. آرد کیک از گندم آسیاب شده و 5 تا 7 درصد پروتئین تشکیل شده است. کمی گلوتن دارد و با مخلوط شدن آرد به وجود می آید. این آرد با فرآیندی سفید می شود تا زمانی که جذب رطوبت به تشکیل ساختار کیک کمک کند.آرد کیک معمولاً با مقدار زیادی کره و شکر مخلوط می شود که بافت نرمی ایجاد می کند. کیک هایی مانند کیک پوند، غذای شیطان و بیسکویت با این آرد پخته می شوند.
آرد را قبل از مخلوط کردن الک کنید. آرد کیک شبیه آرد کیک است و بین ۷ تا ۹ درصد پروتئین دارد، اما به سختی در فروشگاه ها پیدا می شود. آرد کیک را می توان جایگزین آرد کیک کرد.
آرد همه منظوره
همانطور که از نامش پیداست، آرد همه منظوره برای نان، کیک و شیرینی استفاده می شود. آرد همه منظوره حاوی 7 تا 12 درصد پروتئین است. آرد کیک درست نمی شود. می توان از آن برای کیک های آسان و ساده مانند کیک های وارونه استفاده کرد. کیک و کیک شکلاتی آرد سفید همه منظوره نسبت به آرد سفید نشده پروتئین کمتری دارد که باعث نرم شدن کیک می شود.
باید بخوانید:
آرد گندم کامل
مواد مغذی آرد سبوس دار بیشتر از آرد همه منظوره است زیرا حاوی جوانه گندم و سبوس است این آرد بافت کیک ها را غلیظ و تقویت می کند و در کیک های میوه ای مانند کیک هویج و کیک سیب استفاده می شود اگر تا به حال از آرد استفاده کرده اید با آرد سبوس دار کار نکرده اید، برای شروع به جای آرد همه منظوره از یک ربع تا نصف آرد سبوس دار استفاده کنید، اگر نتیجه رضایت بخش بود دفعه بعد مقدار بیشتری آرد سبوس دار را جایگزین کنید.
اگر زیاد پخت می کنید، بهتر است آرد همه منظوره در خانه داشته باشید که تقریباً برای همه انواع کیک نتایج رضایت بخشی می دهد.
اگر آرد کیک پیدا نکردید، به ازای هر فنجان آرد، یک قاشق غذاخوری آرد را کم کنید.
در تهیه کیک از آرد نان استفاده نکنید، زیرا پروتئین بالا باعث سفت شدن کیک می شود.
آرد خودکشی همانطور که از نامش پیداست حاوی مایه خمیر و نمک است در صورت استفاده از این آرد بیکینگ پودر یا جوش شیرین و نمک را از دستور حذف کنید.