عناصر
تخم مرغ: 1 عدد
شکر: 1/2 پیمانه
وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
شیر: 1/2 فنجان
پودر بسته بندی: 1 کیلوگرم
آرد: 1 پیمانه
طرز تهیه
تخم مرغ ها را با همزن دستی بزنید تا یکدست شود.
شکر و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید.
حالا شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید.
پودر پکینگ را بریزید و دوباره مخلوط کنید.
آرد را کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید.
در صورت تمایل یک قاشق چایخوری زعفران اضافه کنید تا خوش رنگ تر شود و هم بزنید
در یک تابه نچسب برای هر تکه کیک یک یا دو قطره روغن بریزید.
یک قاشق از مواد را بردارید و صاف بریزید.
دو طرف سرخ کنید.
دقت کنید که زود بپزند و بسوزند، حتما سریع بچرخانید