دستور پخت شاورما به سبک لبنانی


به گزارش سلام نو، شاورما مرغ یک غذای لذیذ عربی است که برای مهمانی های کوچک مناسب است. این غذا برای کودکان ارزش غذایی بالایی دارد.

شاورما یک روش آشپزی خاورمیانه ای است که در آن تکه های نازک گوشت قرمز، معمولاً گوشت بره، به سیخ کشیده می شوند و روی آتش یا سایر منابع حرارتی گرم می شوند. قسمت بیرونی گوشت به آرامی و به تدریج تفت داده می شود و سپس سرو می شود که از غذاهای رایج خیابانی است و طعم ترد، آبدار و تند آن طرفداران زیادی دارد.
نوع شاورمایی که می خواهیم به شما تقدیم کنیم در فر گازی طبخ می شود و کمی با شاورمای سنتی متفاوت است اما طعم و تردی آن را می توان در این شاورما خانگی حس کرد.
شاورما معمولا با گوشت قرمز درست می شود و با نان پیتا یا سبزیجاتی مانند کاهو، پیاز و گوجه فرنگی سرو می شود، اما می توانید آن را با مرغ هم درست کنید و خوردن آن با نان پیتا یا با برنج بسیار راحت است. به طور کلی، از هر نوع شاورما که استفاده کنید، عاشق خواهید شد.
پخت مرغ پیاز و گوشت مرغ ترد با سس مخصوص طعم شگفت انگیزی را برای شما ایجاد می کند. پس این دستور آشپزی خیس را تا انتها دنبال کنید.

دستور پخت شاورما به سبک لبنانی

دستور شماره 1: شاورما با خمیر خانگی

در ادامه آشپزخانه خیس یک نوع شاورما را آماده کرده ایم که بچه ها از خوردن آن لذت می برند. این نوع شاورما شامل سه مرحله تهیه خمیر، سس و مرغ می باشد.
مواد لازم برای تهیه خمیر شاورما
• 5 لیوان آرد سفید
• 1 و 1/2 قاشق مخمر
• کمی نمک
• 2 قاشق شکر
• 2 عدد تخم مرغ
• 1 و 3.1 لیوان آب

بیشتر بخوانید  من یک جمعه موقت از همدان دارم: انتخابات 19 ژوئن از اعتبار انقلاب محافظت کرد

طرز تهیه خمیر شاورما

• تمام مواد ذکر شده را با هم مخلوط کرده و ورز دهید تا خمیر یکدست و یکدستی به دست آید.
• اگر خمیر به دست چسبید، کمی آرد اضافه کنید.
• روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
• خمیر را به 15 یا 20 قسمت مساوی تقسیم کنید.
• هر قسمت را با وردنه نازک باز کنید.
• خمیر را روی ساج یا تابه نسوز روی حرارت متوسط ​​بپزید.

دستور پخت شاورما به سبک لبنانی

مواد لازم برای مرغ

• 2 عدد سینه مرغ
• نصف لیوان روغن زیتون
• نصف لیوان آبلیمو
• 1 قاشق غذاخوری ادویه مخلوط
• کمی نمک و پودر فلفل قرمز
• 1 لیوان ماست

طرز تهیه مرغ

• در ظرفی سینه مرغ را با روغن زیتون، ماست، ادویه مخلوط، نمک و فلفل، آبلیمو مخلوط کنید تا مرغ به خورد مواد برود.
• ظرف را برای تمام روز در یخچال قرار دهید.
پس از این مدت مرغ را از یخچال خارج کرده و 50 گرم کره را در تابه ای غیر قابل اشتعال بریزید و روی آتش بگذارید و مرغ را در کره تفت دهید تا طلایی شود.
• مرغ را از روی بشقاب داغ برداشته و ورقه ای برش دهید و برش ها را در کره تفت دهید و ماهیتابه را از ظرف داغ بردارید و کنار بگذارید.

مواد لازم برای سس شاورما

• یک لیوان ماست غلیظ
• 4 قاشق غذاخوری آرد
• 2 قاشق غذاخوری پودر سیر
• کمی نمک و فلفل
طرز تهیه سس شاورما
همه مواد سس را با هم مخلوط کرده و با قاشق هم بزنید.

بیشتر بخوانید  بیانیه جعلی به اسم طلاب در رسانه‌های ضد انقلاب

طرز تهیه شاورما

بعد از اینکه تمام مواد فوق را آماده کردید:
• مقداری مرغ روی نان شوارما قرار دهید.
• سالاد سبز، ترشی و گوجه فرنگی خلال شده را روی آن قرار دهید.
• در پایان مقداری سس روی مواد بریزید.
• در مرحله آخر نان را به صورت رول بپیچید و در فویل یا کاغذ ساندویچ (کاغذ روغنی) بپیچید و بخورید.

دستور پخت شاورما به سبک لبنانی

دستور شماره 2: شاورما مرغ عربی با سس ماست

دستور دوم کمی ساده تر از دستور اول است و عرب زبانان اغلب از آن در مهمانی ها و مجالس کوچک استفاده می کنند.
مواد لازم برای شاورما مرغ
• نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون
• آب یک لیموترش
• سه حبه سیر خرد شده
• دو قاشق چایخوری نمک
• یک قاشق چای خوری زیره
• یک قاشق چای خوری گشنیز
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه
• زردچوبه نصف قاشق چایخوری
• یک چهارم قاشق چایخوری دارچین
• یک چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز
• چندین ران مرغ بدون پوست و استخوان
• اسپری آشپزی
• یک پیاز بزرگ که نازک بریده شده باشد.

مواد لازم برای سس ماست

• نصف قاشق ماست یونانی
• آب نصف لیموترش
• یک قاشق روغن زیتون
• دو حبه سیر له شده یا خرد شده
• کمی نمک
• مقدار بسیار کمی فلفل قرمز
مواد لازم برای سرو
• نان پیتای گرم شده
• مقداری کاهو
• گوجه گیلاسی
• خیار ورقه ای نازک

دستور آشپزی

1. برای تهیه مرغ، آنها را در ظرف بزرگی بریزید و در روغن، آبلیمو، سیر و تمام ادویه هایی که در قسمت اول گفتیم خیس کنید. وقتی همه مواد را روی مرغ ریختید و روی مرغ را با آنها پوشانید، حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید یا می توانید یک شب در یخچال قرار دهید.
2. فر را با دمای 425 درجه گرم کنید و کف تابه را با اسپری آشپزی چرب کنید. پیاز را کف ماهیتابه قرار دهید و مرغ را از پیاز و مواد جدا کرده و در تابه قرار دهید.
3. مرغ را بپزید تا قهوه ای طلایی و پخته شود که حدود نیم ساعت طول می کشد. بعد از پخت پنج دقیقه صبر کنید و به آرامی آن را تکه تکه کنید.
4. برای تهیه سس ماست، یک کاسه کوچک بردارید. آبلیمو، ماست، روغن و سیر را داخل آن بریزید و کمی نمک و کمی فلفل قرمز اضافه کنید. سپس سالاد سبز، نان پیتای گرم شده، پیاز، گوجه فرنگی، خیار و سس ماست را کنار شاورما گذاشته و میل کنید.
کالری: 330
زمان آماده سازی: 15 دقیقه
کل زمان پخت: سه ساعت و پانزده دقیقه

بیشتر بخوانید  مصاحبه انتقادی سرمربی فاینورد علیه علیرضا جهانبخش ؛ زنگ خطر به صدا در آمد!

منبع: نمناک

دیدگاهتان را بنویسید