طرز تهیه پارفه کارامل | یک دسر خوشمزه و مجلسی


طرز تهیه بستنی پارفی کاراملی یا کاراملی

پارفه دسری خوشمزه و فوق العاده است که شاید درست کردنش به راحتی دسرهای دیگر نباشد، اما به دلیل خوشمزگی آن، افراد زیادی سعی می کنند پارفه را در خانه تهیه کنند. دسری که بیشتر مهمانان شما آن را دوست دارند و می توانید آن را با طعم های مختلف مانند شکلات، وانیل، نارگیل، موز، کارامل، قهوه و … تهیه کنید.

مواد لازم برای پارفی کارامل:

400 گرم خامه فرم گرفته
ژلاتین 5 ورقه
وانیل ½ قاشق چایخوری
شیر 150 گرم و 250 گرم
شربت کارامل 100 گرم

طرز تهیه پارفی کاراملی:


پارفی کاراملی

برای تهیه پارفی کاراملی ابتدا ورقه های ژلاتین را در ظرفی پر از آب سرد بریزید و بگذارید تا کاملا نرم شوند سپس از آب سرد خارج کرده و در ظرفی ترجیحا با طرف استیل بریزید.
سپس مقدار بسیار کمی آب جوش اضافه کنید و روی سماور یا کتری قرار دهید و اجازه دهید ژلاتین حل شود. (روش بن ماری)
حالا شیر را با آب خیلی کم روی حرارت زیاد گرم کنید تا بجوشد. سس کارامل را به همراه وانیل به شیر در حال جوش اضافه کنید. وقتی به جوش آمد و یکنواخت شد، از صافی صاف کنید.
حالا مخلوط ژلاتین را در یخچال بگذارید تا کمی خودش را بگیرد سپس کارامل و خامه فرم گرفته را در قالب مورد نظر بریزید و به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس بیرون بیاورید و تزئین کنید.



 بستنی کاراملی

طرز تهیه بستنی کاراملی


مواد لازم برای بستنی کاراملی:

شکر کاراملیزه 65 گرم
160 میلی لیتر آب جوش
3 عدد زرده تخم مرغ
وانیل 1 پنس
250 گرم شیر
300 گرم خامه فرم گرفته
50 گرم شکر برای زرده

بیشتر بخوانید  آموزش روش تهیه ترشی انبه با روغن زیتون


طرز تهیه بستنی کاراملی:

شکر را در شیر گرم کن بریزید و روی آتش بگذارید تا کاراملی شود. هرگز آن را با قاشق هم نزنید، فقط شیر گرم کن را تکان دهید. کارامل را از روی حرارت بردارید و آبجوش را اضافه کنید. دوباره آن را روی حرارت قرار دهید و شیر گرم کن را مرتب تکان دهید.
سپس از روی حرارت بردارید، این مایع جامد نمی شود، حجم آن در اثر تبخیر کاهش می یابد. زرده تخم مرغ و وانیل و شکر را با همزن بزنید. شیر گرم شده را در حین هم زدن اضافه کنید شیر را در چند مرحله اضافه کنید.
با همزن برقی 3 دقیقه بزنید. سپس مایع کارامل را به مایع شیر و تخم مرغ اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید و روی یخ بگذارید یا کنار بگذارید تا سرد شود. مواد خنک شده را به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. در ظرف فلزی بریزید یا با سلفون بپوشانید و به مدت 12 ساعت در فریزر قرار دهید. به جای کارامل می توانید میوه های مختلف را بگذارید و آب قند را بردارید.


دیدگاهتان را بنویسید