طرز تهیه ساندویچ یونانی ساده و خوشمزه با سینه مرغ و تن ماهی


ساندویچ یونانی نوعی ساندویچ است که آسان و خوشمزه است. این ساندویچ عالی با سینه مرغ و ماهی تن تهیه می شود که هر کدام طعم خاص خود را دارند. برای آموزش طرز تهیه ساندویچ یونانی به دو صورت می توانید با من همراه باشید.
ساندویچ ها از جمله فست فودهای خوش طعم و لذیذ هستند که شامل ساندویچ سیب زمینی، ساندویچ میگو، ساندویچ هندی و ساندویچ یونانی می شود که همگی محبوب و پرطرفدار هستند. در این مطلب شما را با طرز تهیه ساندویچ یونانی خوشمزه با سینه مرغ و ماهی تن آشنا می کنیم. این ساندویچ را می توانید به جای نان باگت با لواش درست کنید.

مواد لازم برای ساندویچ یونانی با سینه مرغ و ماهی تن

2 حبه سیر (رنده شده)
600 گرم سینه مرغ
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری پاپریکا
فلفل و نمک به اندازه کافی


 ساندویچ یونانی


مواد تشکیل دهنده ساندویچ

1 عدد خیار
4 تکه نان پیتا
2 عدد گوجه فرنگی
زیتون 1 فنجان


مواد لازم برای سس کاریتی

1 سیر خرد شده
صد گرم خیار رنده شده
250 گرم ماست یونانی
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
2 قاشق چایخوری شوید خرد شده (تازه بهتر است)
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

طرز تهیه ساندویچ یونانی با مرغ و سس امپریال

ابتدا سس را آماده کنید، برای این منظور باید تمام مواد سس را با هم ترکیب کنید و در یخچال بگذارید تا طعم آنها خوب با هم مخلوط شود.
سپس سینه مرغ، سیر رنده شده، پودر پاپریکا، روغن زیتون، فلفل و نمک را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید و ماساژ دهید تا طعم ها کاملا مخلوط شوند. برای نتیجه بهتر، آن را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. بعد از این مدت در تابه یا روی گریل بپزید. البته می توانید از فر هم استفاده کنید. در آخر با نان پیتا، سس ترزیتی و مواد داخل ساندویچ یعنی زیتون، گوجه فرنگی و خیار میل کنید.

بیشتر بخوانید  فرق سرکه و شراب چیست


ساندویچ یونانی فقط با ماهی تن

معرفی روش دیگری برای تهیه ساندویچ یونانی فقط با ماهی تن


عناصر

100 گرم خیارشور نگینی خرد شده
صد گرم پنیر موزارلا
پنجاه گرم جعفری خرد شده
1 قوطی تن ماهی
1 حبه سیر
2 عدد گوجه فرنگی
2 عدد باگت
2 قاشق مایونز


مراحل تهیه ساندویچ تن یونانی

برای تهیه این ساندویچ قبل از هر کاری ماهی تن را در آبجو قرار دهید تا بجوشد. حدود 20 دقیقه کافی است. سپس قوطی را باز کرده و در آبکش بریزید تا روغن ماهی تن گرفته شود.
۲ عدد نان باگت را با چاقو برش دهید و سر و پایین آن را ببرید. مقداری سس مایونز را در دو طرف باگت بریزید و کنار بگذارید.
با کمک چنگال تکه های ماهی تن را جدا کرده و با گوجه فرنگی، ترشی، جعفری، پیاز خرد شده و بقیه سس مایونز مخلوط کنید.
مواد به دست آمده را یک طرف نان باگت و طرف دیگر پنیر موزارلا نان و نان ساندویچی قرار دهید.


دیدگاهتان را بنویسید