جمع کثیری از بازیگران نسل های مختلف در هفدهمین شب بازیگر در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر شرکت کردند.
این برنامه قسمت های مختلفی از جمله اجرای موزیکال، سیاه بازی، شعرخوانی، استندآپ کمدی و … داشت اما تمدید برنامه انتقاداتی را به دنبال داشت و علی نصیریان نیز تذکراتی به برگزارکنندگان داد.
پس از دو سال وقفه به دلیل شرایط سخت ویروس کرونا، عصر روز هفدهم، این بازیگر میزبان هنرمندانی بود که این سالها کمتر در مجالس هنری شرکت میکردند، موسیقی و چراغهای صحنه را روشن کردند.
سپس امیر غفارمنش که مجری برنامه بود به روی صحنه رفت و درباره شرایط سخت تئاتر در دوران کرونا صحبت کرد. سپس موسیقی آذری با حرکات موزون این خطه اجرا شد. سپس سید محمود انوشه نویسنده و پژوهشگر طی سخنانی یاد و خاطره هنرمندان بزرگ را گرامی داشت و هنرمندان را کد ملی و شناسنامه هر کشور دانست. ابتدا از مادر، سپس از خود، دومی از طریق هنر برمی خیزد و هنر واسطه انسان و خداست.
وی از وضعیت نامناسب تئاتر گلایه کرد و افزود: حریم تئاتر کجا و جایگاه هنر کجا، حقوق شاخه های مهم تئاتر کجاست. چرا بیشتر حقوق اهالی تئاتر باید نصیب افراد غیر تئاتری شود؟
انوشا ریشه بدبختی این هنرمند در این کشور را برخی مدیریت های ناکارآمد و نالایق دانست که جامعه امروز را بر اساس الگوهای دیروز هدایت می کنند که راه به جایی نخواهد برد.
سپس قسمت موزیکال توسط شهرام شکوهی خواننده پاپ اجرا شد و قسمت بعدی برنامه به تجلیل از هنرمندان پیشکسوت اختصاص داشت که تانیا جوهری، محمد ساربان دو پیشکسوت تئاتر تهران به همراه بدرالسادات برجانی از هنرمند پیشکسوت تئاتر اهواز و از سلمان صالح زهی هنرمند پیشکسوت تئاتر سیستان و بلوچستان تجلیل شد.