شرایط اسرائیل برای فروش F-35 به عربستان سعودی



به گزارش سلام نو به نقل از فارس، روزنامه یدیعوت آحارونوت امروز (جمعه) نوشت با وجود پیشرفت در روند عادی سازی رژیم صهیونیستی با عربستان، موضع رسمی تل آویو همچنان مخالف فروش پنجم است. جت های جنگنده نسل F-35 به عربستان سعودی.

بر اساس این روزنامه، این مخالفت به دلیل همجواری عربستان با فلسطین اشغالی است و به همین دلیل، تل آویو پیش از این با ارائه سامانه پدافند هوایی «گنبد آهنین» از سوی سعودی ها مخالفت کرده بود.

نداف عیال، تحلیلگر روابط بین الملل، در مقاله ای در این باره نوشت که مقامات اسرائیلی به آمریکایی ها توضیح دادند که فروش جنگنده نسل پنجم F-35 به عربستان سعودی «برتری هوایی» است. [ادعایی] این حالت منطقه را تحت الشعاع قرار می دهد.

این در حالی است که صهیونیست ها به مقامات آمریکایی گفته اند که تنها در صورتی با فروش اف-35 به دولت ریاض موافقت خواهند کرد که سعودی ها مانند امارات روابط خود را با تل آویو عادی کنند و پس از آن اوضاع متفاوت خواهد شد.

این تحلیلگر اسرائیلی در ادامه نوشت که عربستان برخلاف نیاز شدیدش به سامانه های پدافند هوایی، واقعاً به این جنگنده F-35 نیاز ندارد. اما این رژیم به انواع سامانه‌های پدافند هوایی رژیم صهیونیستی از گنبد آهنین گرفته تا موشک‌های دوربرد «هیت» و حتی فناوری لیزری معروف به «پرتو آهن» که اخیراً معرفی شده، نیاز دارد.

به گزارش نداف عیال، نهادهای امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی بر این باورند که آمریکا و عربستان سعودی در حال فراتر از انتظارات خود برای عادی سازی روابط ریاض و تل آویو هستند و در این راستا گام های مهمی از جمله باز شدن حریم هوایی عربستان سعودی برداشته شده است. درباره پروازهای رژیم صهیونیستی و سایر مراحلی که طی روزهای آینده اعلام خواهد شد.

بیشتر بخوانید  عملیات مخفی "دکمه قرمز" علیه حزب‌الله | انفجاری بزرگ اما بدون تضمین پیروزی برای اسرائیل

وی افزود: اکنون موضوعی که در محافل مختلف خاورمیانه مطرح است، بحث نصب باتری های گنبد آهنین در عربستان و فروش موشک های پیکان به ریاض است که به معنای خاورمیانه جدید است.

این تحلیلگر شبکه 13 رژیم صهیونیستی سپس نوشت که ریاض و واشنگتن به رژیم صهیونیستی گفته اند منتظر عادی سازی روابط با عربستان باشد. به گفته وی، رژیم صهیونیستی و آمریکا به دنبال دستاوردهایی هستند که بتوانند از آن در معادلات منطقه ای و انتخابات داخلی استفاده کنند.

یدیعوت آحارونوت در بخش دوم گزارش خود به نقل از یوسیا یهوشوا، خبرنگار نظامی این روزنامه نوشت که با وجود امضای اعلامیه قدس و تعهد آمریکا به حفظ امنیت و برتری نظامی اسرائیل[ادعایی] این رژیم در منطقه اما تل آویو نتوانست رضایت آمریکا را برای استفاده از نیروی نظامی علیه ایران و برنامه هسته ای آن جلب کند.

از سوی دیگر، رسانه‌های عبری نیز نوشتند که یایر لاپید از دیدار با بایدن چندان راضی به نظر نمی‌رسد، زیرا فکر می‌کند رئیس‌جمهور آمریکا آن‌طور که باید با توجه به شأن مقامش با او رفتار نکرده است. ، برعکس. اسرائیل و حتی «بنیامین نتانیاهو» یک رهبر مخالف داشتند.

رئیس‌جمهور آمریکا روز گذشته وارد سرزمین‌های اشغالی شد و با یایر لاپید، نخست‌وزیر موقت، آیزاک هرتزوگ رئیس‌جمهور، بنی گانتز وزیر جنگ و نفتالی بنت نخست‌وزیر سابق و همچنین بنیامین نتانیاهو، رهبر اپوزیسیون اشغالی دیدار کرد. قلمروها

بایدن ظهر امروز پس از دیدار با مقامات رژیم صهیونیستی به بیت لحم رفت و با محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین دیداری یک ساعته داشت. رئیس جمهور آمریکا پس از سفر به کرانه باختری، به عربستان سعودی سفر کرد و با اعضای شورای همکاری خلیج فارس (بحرین، کویت، عمان، قطر، عربستان سعودی و امارات متحده عربی) به همراه مصر، عراق و اردن دیدار کرد. . در نشست شورای همکاری در جده

بیشتر بخوانید  ترفند متفاوت برای تمیز کردن شیر آلات خونه با دو قلم مواد | ترفند براق کردن شیر آلات +ویدئو

دیدگاهتان را بنویسید