مراحل کاشت ناخن با ژل ساختمانی


انواع ژل در کاشت ناخن

برای نصب ناخن ژله ای باید از مواد ژل مخصوصی در لایه های سطح ناخن استفاده کرد که برخی از آنها را می توان ژلیش، پلی ژل، ژل بیلدر و … نامید. من شنیده ام اما به طور کلی این مواد ژل به 2 نوع ژل نرم و ژل سخت تقسیم می شوند که ژل بیلدر یک نوع ژل سخت در نظر گرفته می شود. ژل های نرم معمولا انعطاف پذیری زیادی دارند، بنابراین ناخن های این نوع ژل معمولا کوتاه هستند. این ژل ها به راحتی با استون پاک می شوند.
ژل های سخت همانطور که از نامشان پیداست سختی و استحکام بیشتری دارند و به همین دلیل می توان از آنها برای افزایش طول ناخن استفاده کرد. از آنجایی که ژل بیلدر نوعی ژل سخت است، کار با ژل بیلدر به این صورت است که یک پوشش سخت با ضخامت مناسب و شکل دلخواه روی ناخن ایجاد شود.


ابزار و مواد مورد نیاز در آموزش کاشت ناخن با ژل ساختمانی

فایل الکتریکی
دستگاه UV
پشت زنان
نی نی
سر فایل مانیکور اشک
سر فایل کاغذی نرم
سر فایل استوانه ای الماس
سر استوانه ای برای پاک کننده مانیکور
سبک
چسب ناخن
مداد تراش
فایل دستی
ضد قارچ
پوشش پایه یا ژل پرایمر
ژل ساختمانی (رنگ اختیاری)
قلم کاشت با ژل
پاک کننده
پد تمیز کردن


آموزش کاشت ناخن با ژل سازنده

مراحل کاشت ناخن با ژل ساختمانی


آموزش کاشت ناخن ژل ساختمانی دارای 5 مرحله است:

  1. زیر ساخت
  2. تایپ کردن
  3. قرار دادن مواد
  4. پرونده
  5. بی نظمی های احتمالی را از بین ببرید


مرحله اول کاشت ناخن با ژل ساختمانی: پایه

مانند سایر کاشت ها، فونداسیون اولین و یکی از مهمترین مراحل کاشت است و انجام فونداسیون مرحله به مرحله بسیار مهم است. زیرساخت اصلی شامل مراحل زیر است:

زمانی که کاشت ناخن به یکی از تخصص های شما تبدیل می شود، مانیکور ناخن برای شما مانند آب خوردن خواهد بود. اما فراموش نکنید که مانیکور اصولی بخشی از ابزار کار یک ناخن‌کار حرفه‌ای است و با توجه به اینکه این کار را می‌توان چندین بار در طول روز کاری تکرار کرد، باید به صورت اصولی در مغز شما جاری شود.
هدف اصلی از مانیکور این است که سطح پوسته ناخن کاملاً مرتب و بدون کوتیکول و پوست اضافی اطراف ناخن باشد تا بهترین و زیباترین کاشت روی آن انجام شود. برای این کار، پوست را با استفاده از پشت زن به عقب فشار دهید. سپس با استفاده از سر مانیکور، کوتیکول ها را از سطح پوسته ناخن جدا کرده و در نهایت پوست اضافی را با انبر جدا کنید.


  • خاراندن سطح ناخن:

در این مرحله از آموزش کاشت ناخن با ژل بیلدر، قصد شما این است که سطح ناخن را از حالت بسیار براق شده به حالت آماده برای چسبیدن مواد به آن تغییر دهید. برای این کار، با استفاده از سر کاغذ نرم، سطح پوسته ناخن را خراش دهید و دقت کنید که فقط سطح ناخن را کمی خراش دهید. نباید به پوسته ناخن آسیب برساند.


کاشت ناخن با ژل ساختمانی


مرحله دوم آموزش کاشت ناخن با ژل ساختمانی: حالت دهی

حال در آموزش کاشت ناخن با ژل ساختمانی نوبت به استایل است. قبل از شروع آرایش، یک ماده ضد قارچ را روی سطح پوسته ناخن بمالید و مراحل زیر را مرحله به مرحله دنبال کنید.


  • انتخاب اندازه مناسب برای نوع خود:

اندازه نوک مناسب را برای هر ناخن انتخاب کنید و مطمئن شوید که نوک باید به اندازه ناخن باشد، نه کوچکتر و نه بزرگتر. اگر نمی توانید نوع سایز ناخن را در مجموعه تایپ خود پیدا کنید، از نوعی که کمی کوچکتر از پوسته ناخن است استفاده کنید.

در این مرحله از کاشت ناخن با ژل ساختمانی باید نوک آن را به نوک ناخن بچسبانید. برای این کار به قسمت نازک نوک نیمه ماه چسب بزنید و نوک آن را عمود بر سطح ناخن نگه دارید سپس به آرامی روی ناخن قرار دهید. نوع چسب استفاده شده در این قسمت سریع الاثر است، بنابراین نوک آن را 2 تا 4 دقیقه نگه دارید تا چسب خشک شود. پس از خشک شدن چسب، با استفاده از کاتر، طول رویه را به دلخواه مشتری برش دهید. اندازه نهایی ناخن در این مرحله تعیین می شود.


ژل بیلدر کاشت ناخن


  • تخریب خط تیپ:

همانطور که در فیلم این مرحله مشاهده می کنید، پس از وارد شدن نوک به محلی که نوک روی پوسته ناخن قرار می گیرد، یک پله میلی متری ایجاد می شود که با چشم قابل مشاهده است که به آن خط نوک می گوییم. با استفاده از سر یک فایل کاغذی، خط نوک را بردارید و سطح نوک را خراش دهید.


مرحله سوم آموزش کاشت ناخن با ژل ساختمانی: مواد

حالا نوبت اضافه کردن مواد است. قبل از شروع استفاده از مواد، سطح ناخن را با یک ماده ضد قارچ بپوشانید و مراحل زیر را مرحله به مرحله دنبال کنید.
یک لایه نازک از Base Cut را روی ناخن بمالید و دست خود را زیر دستگاه UV قرار دهید. بسته به مارک پرایمری که استفاده می کنید، 30 تا 60 ثانیه کافی است. با یک قلم تخت ژل، مقدار کمی از ژل را بردارید و روی ناخن بگذارید. ژل را با مداد روی ناخن پخش کنید و مطمئن شوید که ژل به پوست اطراف ناخن نچسبد.
از پاک کننده استفاده کنید تا چسبندگی ژل مشکلی ایجاد نکند و بتوانید به راحتی با مداد ژل را روی ناخن پخش کنید. برای این کار پد تمیز کننده را با ماده پاک کننده خیس کنید و خودکار تمیز کننده را روی آن قرار دهید. به این ترتیب و با قرار دادن خودکار روی پایه، خودنویس ماده پاک کننده را به خود جذب می کند و این امر باعث کاهش چسبندگی موهای قلم می شود و کار شما را آسان می کند.

پس از فرم دادن به مواد روی ناخن، دست خود را به مدت 60 تا 90 ثانیه زیر دستگاه UV قرار دهید تا ژل روی ناخن خشک شود. حالا ناخن را چک کنید و در صورت نیاز به زدن مجدد مواد، طبق مرحله قبل مواد را بمالید. پس از اتمام کار، چسبندگی سطح ناخن را با یک پد آغشته به یک ماده تمیز کننده پاک کنید. پس از طی مراحل فوق، ناخن کاشته شده شما شکل اولیه و دلخواه را به خود گرفته و آماده گذراندن مراحل نهایی می باشد.


 ژل سازنده


مرحله چهارم کاشت ناخن با ژل ساختمانی: سوهان

قبل از شروع پرونده، باید یک نکته مهم را به خاطر بسپاریم. پس از تمرین صحیح در به کارگیری مطالب، متوجه خواهید شد که هر چه این مرحله با دقت و ظرافت بیشتری انجام شود و حوصله بیشتری روی آن سرمایه گذاری کنید، مرحله بعدی پرونده سازی بسیار آسان و کوتاه خواهد بود و در واقع کار کاشت است. ناخن ها خواهد بود. باید سریع انجام شود اما در اولین کاشت ها به سرعت حرفه ای نخواهید شد و احتمالا باید سند ارائه دهید. مراحل ارسال به شرح زیر است:

ابتدا ناهمواری های اطراف ایمپلنت را با فایل مانیکور گرد اصلاح کنید.
سطح ناخن را با استفاده از سوهان الماس استوانه ای شکل دهید.
در نهایت با استفاده از سوهان دستی، کناره و نوک ناخن را شکل دهید.

باید بخوانید:

خطرات نصب میخ

خطرات نصب میخ

عوارض کاشت ناخن آیا کاشت ناخن عوارضی دارد؟ شاید فکر کنید تنها چند سال از مد شدن کاشت ناخن می گذرد، اما آیا می دانستید که زنان مصری باستان نیز می خواستند…


مرحله پنجم آموزش کاشت ناخن با ژل ساختمانی: رفع ناهمواری های احتمالی

این آخرین مرحله آموزش کاشت ناخن با استفاده از ژل ساختمانی است. برای این کار هر گونه ناهمواری سطح ناخن را با سوهان کاغذی پاک کنید تا کاشت منظم و تمیزی داشته باشید.

قیمت کاشت ناخن با ژل ساختمانی

قیمت کاشت ناخن با ژل ساختمانی بسته به محل سالن و روش انجام شده متفاوت است اما میانگین قیمت آن بین 180 هزار تومان تا 250 هزار تومان است.


مزایای کاشت ناخن با ژل ساختمانی


مزایا و معایب آموزش کاشت ناخن با ژل ساختمانی

در عمل کاشت ناخن با ژل بیلدر این کاشت به دلیل انعطاف پذیری زیاد ماندگاری بالایی دارد و به همین دلیل دیرتر هم می شکند.
سوهان کمتر در این کاشت به این معنی است که سریعتر انجام می شود و در عین حال بسیار ظریف است.
همچنین برای افرادی که به مواد اکریلیک حساسیت دارند (کاشت با پودر) گزینه بسیار مناسبی است.
برای افرادی که بوی مایع در کاشت پودری آنها را آزار می دهد گزینه بسیار مناسبی است.
برای خانم هایی که ناخن های شکننده دارند مناسب است زیرا بسیار ضخیم تر و متراکم تر از ژل های معمولی است.
ژل های سازنده به دلیل قدرت بدنی برای ایجاد قوس ناخن بهتر هستند.
مهمترین مزیت آن تطبیق پذیری آن در ایجاد فرم ناخن و امکان افزایش طول ناخن است.
خانم هایی که ناخن های ناصافی دارند می توانند از ژل ساختمانی برای از بین بردن این ظاهر ناخوشایند استفاده کنند.


بیشتر بخوانید  راهکارهای داشتن هایلایت هایی زیبا و طبیعی

دیدگاهتان را بنویسید