آیا برای دیدن اعماق فضا آماده اید؟ / اولین عکس رنگی «جیمز وب» امشب منتشر می شود.



به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، سازمان فضایی آمریکا (ناسا) در توییتی اعلام کرد: اولین تصویر رنگی از این تلسکوپ توسط جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در مراسمی در کاخ سفید منتشر می شود. این تصویر در ساعت 5 بعد از ظهر به وقت شرقی (1:30 بامداد سه شنبه به وقت ایران) از وب سایت ناسا قابل مشاهده خواهد بود. بقیه تصاویر این مجموعه فردا (سه شنبه) ساعت 19:00 به وقت تهران منتشر می شود.

تلسکوپ فضایی جیمز وب در 25 دسامبر 2021 پرتاب شد که مطابق با 4 ژانویه 1400 است. این رصدخانه پیشرفته فضایی پس از یک ماه در نقطه لاگرانژ 2 به مقصد رسید و پرتاب ابزارهای علمی پیشرفته آن به مدت شش ماه توسط محققان روی زمین رصد و ردیابی شد. اکنون انتظارها به پایان رسیده و این تلسکوپ که باید انسان را به سال های اولیه کیهان ببرد و اسرار کیهان را فاش کند، اولین تصاویر رنگی خود را در دو مرحله منتشر می کند. به گفته ناسا، این تصاویر اشک شوق را برای دانشمندان به ارمغان آورد.

ناسا با همکاری آژانس فضایی اروپا و آژانس فضایی کانادا، اولین مجموعه از تصاویر رنگی و داده های طیف سنجی وب را فردا سه شنبه (21 ژوئیه) طی یک پخش زنده در ساعت 10:30 صبح به وقت شرق (7:00 بعد از ظهر به وقت ایران) منتشر خواهد کرد. ). تمامی این تصاویر به صورت همزمان در شبکه های اجتماعی و سایت این سازمان فضایی منتشر خواهد شد.

روز جمعه، 8 جولای (18 ژوئیه)، ناسا فهرستی از اهداف فضایی را از اولین تصاویر تلسکوپ جیمز وب در وب سایت خود به اشتراک گذاشت.

بیشتر بخوانید  پیش‌فروش ۸ خودرو وارداتی از امروز آغاز شد+ جدول قیمت

تلسکوپ فضایی وب که در حال حاضر 1.5 میلیون کیلومتر از زمین فاصله دارد، تاکنون چندین عکس آزمایشی از اهداف مختلف گرفته است. ناسا به تازگی تصویری آزمایشی از ستارگان درخشان در پس زمینه کهکشان منتشر کرده و توانایی تصویربرداری این تلسکوپ 10 میلیارد دلاری را به نمایش گذاشته است.

جیمز وب همچنین برای نصب آینه 18 تکه خود از این ستاره درخشان عکس گرفت. ستاره ای که توسط تلسکوپ جیمز سوب به تصویر کشیده شده است HD 84406 نام دارد. این ستاره درخشان برای تراز کردن آینه های وب انتخاب شده است و دانشمندان ناسا از تصویر گرفته شده از این ستاره برای تراز کردن 18 بخش آینه جیمز وب استفاده کردند. این ستاره خورشید مانند در صورت فلکی دب اکبر و تقریباً 241 سال نوری از زمین قرار دارد.

حال پس از پایان انتظار طولانی، به زودی شاهد تصاویر اصلی و فوق العاده این رصدخانه گردان خواهیم بود.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید