به گزارش سلام نو به نقل از ایرنا، رئیس اداره بیماری های غیرواگیر مرکز بهداشت یزد از فوت یک مورد تایید شده بیماری تب کریمه کنگو در این استان خبر داد.
مینو سپهر روز دوشنبه افزود: این بیمار چند روزی در بیمارستان بستری بود.
وی گفت: شهروندان باید گوشت های خریداری شده را به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری کنند و سپس قطعه قطعه کرده و با دستکش مصرف کنند.
رئیس اداره بیماری های غیرواگیر مرکز بهداشت استان یزد گفت: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری ویروسی است که از طریق گزش کنه منتقل می شود.
سپهر ادامه داد: این بیماری یک بیماری شایع در بین مردان و حیوانات است و هر ساله با فرا رسیدن فصل گرما بیماری تب کریمه کنگو یا همان تب خونریزی دهنده شیوع می یابد.
علائم تب کریمه کنگو شامل سردرد، تب بالا، کمردرد شدید، درد مفاصل و عضلات، درد قلب، اسهال، استفراغ، قرمزی چشم و خونریزی است.