طرز تهیه راجما پوری یک غذای هندی تند و خوشمزه


Rajma Puri غذاهای بسیار خوشمزه هندی را آموزش می دهد

مواد تشکیل دهنده راجما پوری

  • 1 و نیم پیمانه آرد گندم
  • نصف فنجان پوره لوبیا قرمز
  • قاشق پودر گرامسالا (ادویه هندی)
  • نصف قاشق غذاخوری زردچوبه
  • نصف قاشق پودر پاپریکا داغ
  • یک چهارم قاشق غذاخوری پودر گشنیز
  • یک چهارم قاشق غذاخوری پودر زیره
  • نصف قاشق غذاخوری روغن حیوانی
  • 2 قاشق غذاخوری روغن برای خمیر و کمی برای سرخ کردن
  • به میزان لازم نمک اضافه کنید


رحمه کوری

طرز تهیه رجما پوری

مرحله اول: آرد گندم را در ظرفی بریزید و پوره لوبیا قرمز را اضافه کنید. گراماسال، زردچوبه، فلفل، پودر گشنیز، پودر زیره، نمک و روغن حیوانی را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله 2: به مقدار کافی آب به مخلوط به دست آمده اضافه کنید تا خمیر سفت به دست آید. 2 قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید و دوباره هم بزنید. روی خمیر را به مدت 10 تا 15 دقیقه بپوشانید تا خودش را بگیرد.
مرحله سوم: مقدار لازم روغن برداشت را در تابه بریزید و بگذارید داغ شود.
مرحله 4: خمیر را به قسمت های کوچک مساوی تقسیم کنید و به شکل توپ در آورید. روی آن ها کمی روغن بمالید و سپس با وردنه کمی آن ها را صاف کنید تا به اصطلاح پر شوند.
مرحله پنجم: هر فرنی را داخل روغن بریزید و حرارت را زیاد کنید تا باد شود. سپس آنها را سرخ کنید تا دو طرف «فرنی» قهوه ای شود. سپس آنها را روی کاغذ روغنی قرار دهید تا روغن اضافی در منافذ جذب شود.

مرحله آخر: فرنی را در سینی یا بشقاب بریزید و با سبزیجات مختلف سرو کنید.


بیشتر بخوانید  انواع دسر با میوه به

دیدگاهتان را بنویسید