طرز تهیه قایرمه غذای سنتی کردستان با طعم عالی و پختی آسان


کایرمه یک غذای محلی بسیار خوشمزه و متنوع است

اگر از طرفداران کنگر هستید و می خواهید در یکی از وعده های غذایی از آن استفاده کنید، پیشنهاد می کنیم کایرمه را امتحان کنید. قیرمه یک غذای محلی در استان های سنندی و کردستان است که در آن از کنگر استفاده می شود. و با سرو آن با نان یا برنج یک وعده غذایی کامل خواهید داشت.
کایرمه که به آن کنگر کردی یا کایرمه نیز می گویند، یک غذای محلی بسیار خوش طعم و سرشار از ویتامین و پروتئین است. این غذا بسیار راحت تهیه می شود و با نان یا برنج سرو می شود. کنگر فرنگی که ماده اصلی تشکیل دهنده کاین است دارای خواص بسیاری از جمله تقویت دستگاه گوارش، سرکوب کننده اشتها، تب بر، هضم کننده و ضد عفونی کننده است. پیشنهاد می کنیم این غذای لذیذ را در منزل تهیه کنید و در کنار اعضای خانواده از صرف غذا لذت ببرید.


قایرمه

مواد لازم

کنگر فرنگی: یک کیلوگرم
چکیده ماست: یک پیمانه
ماست خامه ای: یک وعده
شیر: نصف فنجان
آرد: یک پیمانه
کره ذوب شده: سه قاشق غذاخوری
زعفران تفت داده شده: سه قاشق غذاخوری
تخم مرغ: سه عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
بکینگ پودر: قاشق چایخوری
روغن مایع: مقدار مورد نیاز برای سرخ کردن


کنگر سرخ شده

طرز تهیه کیارمه

1. ابتدا تمام تیغه های کنگر فرنگی را بردارید.

2. سپس کنگرها را بشویید و به قطعات دلخواه برش دهید.

3. حالا کاسه مناسب را بردارید و تخم مرغ ها را با کره و زعفران مخلوط کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید  دسر خوشمزه و بسیار آسان توت فرنگی شکلاتی

4. سپس آرد را اضافه کنید تا مخلوط یکدستی (نه خیلی شل و نه خیلی سفت) به دست آید. اگر شل بود دوباره کمی آرد اضافه کنید.

5. در این مرحله کنگرها را داخل مخلوط آماده شده بریزید و هم بزنید تا خوب با خامه مخلوط شود.

6. حالا تابه مناسب را روی آتش بگذارید و روغن را اضافه کنید تا داغ شود. سپس کنگر فرنگی را در این روغن سرخ کنید.

7. پس از سرخ شدن همه کنگر، آنها را در ظرف مخصوص سرو قرار دهید

8. مرحله نهایی. کیرمه آماده بود. می توانید آن را با ماست، نان محلی و برنج سرو کنید. دلپذیر

باید بخوانید:


مشاوره:
بهترین زمان برای تهیه این غذا بهار است زیرا کنگر فرنگی در این فصل به راحتی در دسترس است.
اگر طعم کنگر را دوست ندارید می توانید این غذا را با ساقه کرفس بپزید.
افرادی که مشکلات کلیوی، کبدی و کیسه صفرا دارند باید در مصرف این ماده غذایی احتیاط کنند.


دیدگاهتان را بنویسید