طرز تهیه کتلت بوقلمون خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی


طرز تهیه خلال بوقلمون

کتلت بوقلمون یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که از گوشت بوقلمون درست می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت بوقلمون با سایت دلگرم همراه باشید.

مواد لازم برای قیمه بوقلمون

1 عدد سیب زمینی بزرگ
400 گرم گوشت بوقلمون
2 عدد تخم مرغ
1 عدد پیاز
1 فنجان چوب شور
نمک، زردچوبه و فلفل قرمز به اندازه کافی


طرز تهیه خلال بوقلمون

برای تهیه کتلت بوقلمون ابتدا سیب زمینی ها را بشویید سپس در قابلمه مناسبی بریزید و به اندازه ای آب اضافه کنید که روی سیب زمینی ها را بپوشاند و سپس قابلمه را روی آتش بگذارید.
حالا سیب زمینی ها را به مدت ۴۵ دقیقه در آب جوش بگذارید تا کاملا بپزند و دانه ها نرم شوند. سپس گوشت بوقلمون را به قطعات کوچک برش می دهیم و در چرخ گوشت می ریزیم و چرخ می کنیم.


خلال بوقلمون

در این مرحله بعد از 45 دقیقه سیب زمینی ها را از شرپا خارج کنید سپس پوست آن ها را بگیرید و با دندان های کوچک رنده کنید. سپس پیاز را پوست بگیرید و سپس بشویید.
حالا پیاز را روی میخک های ریز رنده شده رنده کنید، سپس بوقلمون را به سیب زمینی ها اضافه کنید و تخم مرغ، نمک، زردچوبه و فلفل قرمز را به خلال ها اضافه کنید.
در این مرحله مخلوط گوشت بوقلمون را ورز دهید تا مواد یکدست و یکدست شوند. سپس تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس کمی روغن مایع به آن اضافه کنید و اجازه دهید روغن خوب داغ شود.

بیشتر بخوانید  یک دسر؛ ویژه شب یلدا

باید بخوانید:

حالا مقداری از مواد کتلت را برمی داریم و به شکل دست در می آوریم و در آرد سوخاری حلقه می کنیم و در تابه می گذاریم و کاملا سرخ می کنیم. سپس به همین ترتیب خرد شده درست می کنیم تا مواد تمام شود.
بوقلمون را روی حوله آشپزخانه قرار دهید، سپس اجازه دهید روغن اضافی آن خارج شود. در آخر، خلال بوقلمون را با گوجه فرنگی، ترشی و نان تازه سرو کنید. دلپذیر.


دیدگاهتان را بنویسید