طرز تهیه شیرینی جبنیه خانگی خوشمزه به روش عربی


طرز تهیه شیرینی جبنیجه دستور عربی

شیرینی جابنیه یکی از انواع شیرینی های خوشمزه عربی است که شباهت زیادی به گوش فیل های ما ایرانیان دارد.

مواد لازم برای تهیه شیرینی جابنیا

1 عدد تخم مرغ
8 عدد پنیر مثلثی
1 قاشق غذاخوری شکر
1 پیمانه نمک
شیر مایع ¼ لیوان
خمیر مایه فوری 1.5 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری روغن
2 فنجان ارد
بسه عزیزم

طرز تهیه شیرینی جابنیا

برای تهیه شیرینی جبنیجه به روش عربی ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر، نمک، خمیر فوری و شیر مایع در ظرف مناسبی بریزید و سپس با همزن برقی مواد را با همزن برقی مخلوط کنید تا بافت آن یکدست و منسجم شود.
در این مرحله پنیر کیبی را با روغن اضافه کنید و دوباره مواد را با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود. در نظر داشته باشید که اگر پنیر کیبی در دسترس نباشد، می توانیم از پنیر شیشه ای نیز استفاده کنیم.


جنی جوبنی

وقتی مواد یکدست شد آرد را در صافی بریزید و روی مواد الک کنید. در همین حین مواد را با لیسک مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید سپس دست ها را باز کرده و خمیر را ورز دهید.
در نظر داشته باشید که خمیر باید کاملا یکدست و منسجم باشد، پس با دست چرب آن را به مدت 10 دقیقه ورز دهید. سپس خمیر را در قالب چرب شده قرار دهید و در آشپزخانه استراحت دهید تا حجم بگیرد.

بعد از 45 دقیقه تا یک ساعت هوای اضافی خمیر را بگیرید سپس با وردنه روی سطح کار آن را به طور یکنواخت باز کنید. سپس با کاتر مورد نظر خمیر را شکل دهید و سپس قالب مناسب را روی آتش بگذارید.
حالا به اندازه ای روغن اضافه کنید که شیرینی ها در روغن شناور شوند. وقتی روغن داغ شد خمیر را به روغن داغ اضافه کنید و بگذارید کاملا پف کند تا قهوه ای شود.
در این مرحله روغن شیرینی های برشته شده را بردارید و روی حوله قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. در آخر شیرینی را داخل عسل یا شربت رقیق شده بریزید سپس سرو کنید.

بیشتر بخوانید  سس سوبیز


دیدگاهتان را بنویسید