دستور پخت مربای چغاله پسته


طرز تهیه مربای پسته بسیار خوشمزه و مقوی

طرز تهیه مربای پسته بسیار ساده است. این مربا به راحتی پخته می شود و می توانید آن را با استفاده از میخک، شکر، گلاب، محلول و کمی آب تهیه کنید. در این قسمت طرز تهیه این مربای خوشمزه را خواهید آموخت.
مربای پسته یکی از مرباهای متفاوت و خوشمزه ای است که می توانید آن را به راحتی در منزل تهیه کنید. این مربا به راحتی تهیه می شود و خواص زیادی دارد. طعم متفاوت این مربا بسیار خوشمزه است.
این مربا نه تنها طعم خوبی دارد، بلکه بسیار غنی است و می توانید از آن برای تقویت سیستم دفاعی بدن استفاده کنید. طعم فوق العاده این مربا و پخت ساده آن، آن را به یکی از مرباهای پرطرفدار تبدیل کرده است. این مربا را به راحتی می توانید درست کنید. این مربا بهترین غذای صبحانه است و طعم بی نظیری دارد.
زمان تهیه این مربا 1 ساعت است و پخت آن 40 دقیقه زمان می برد. می توانید از این مربا برای صبحانه استفاده کنید. خواص بالای این مربا می تواند برای تقویت سیستم بدن مناسب باشد.

مواد لازم برای تهیه مربای پسته

رب پسته: 500 گرم
آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری
شکر: 750 گرم
گل رز: 2 قاشق غذاخوری
تعداد: 3


 مربای پسته

طرز تهیه مربای مقوی پسته

برای تهیه این مربا ابتدا باید کثیفی را خوب بشویید. آنها را در ظرف مناسبی بریزید و یک لیتر آب با کمی نمک به مدت 5 ساعت روی مواد بگذارید.
بعد از چند ساعت کثیفی را از روی مواد پاک کنید و روی آن آب سرد بریزید. چند بار آب روی خاک را عوض کنید.
در مرحله بعد باید با سوزن سوراخ کنید. حالا گلدان مناسب را انتخاب کنید و آن را با آب پر کنید.
حالا مواد را روی حرارت ملایم بگذارید و بگذارید بجوشد. حالا باید بگذارید فلفل ها روی آتش بجوشد و آب آن را چند بار عوض کنید. این کار تلخی مواد را از بین می برد.
وقتی میخک ها خوب پخته شدند باید شسته شوند. در مرحله بعد باید کمی آب و شکر به مواد اضافه کنید.

بیشتر بخوانید  تزیین کیک با خامه و شکلات خوش طعم به همراه آموزش بصورت فیلم

باید بخوانید:


مربای شهد را آماده کنید

در قابلمه لعابی یا تفلون کمی آب و شکر بریزید و بگذارید خوب مخلوط شود.
حالا مواد را روی شعله ملایم گاز بگذارید و بعد از جوش آمدن کمی هل و گلاب اضافه کنید. وقتی شربت مربای ما خوب غلیظ شد می توانید به آن میخک اضافه کنید.
حرارت را کم کنید و روی حرارت ملایم بگذارید مربا خوب غلیظ شود. حالا کمی آبلیموی تازه به مواد اضافه کنید.
در این مرحله مربای پسته را آماده کرده و بعد از دو دقیقه مواد را خاموش کرده و می گذاریم مربا خوب خنک شود.
وقتی مربا خنک شد آن را در لیوان مناسبی بریزید. حالا باید مربا را در جای خنک نگه دارید.


دیدگاهتان را بنویسید