طرز تهیه کنسرو برگ مو خانگی


طرز تهیه کنسرو برگ مو با ماندگاری بالا

بهترین راه برای حفظ فولیکول های مو، تهیه فولیکول های کنسرو شده مو است. یکی از مزایای این روش نگهداری طولانی مدت برگ های مو با ماندگاری بالا است که امکان دسترسی در هر زمان از سال را به ما می دهد.
تفاله برگ انگور یا تفاله برگ انگور یکی از غذاهای سنتی و اصیل تابستانی ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. از انواع کلاهک می توان به کلاهک مرغ، کلاه بوقلمون، کلاهک کلم و … اشاره کرد، اما اکثر افراد با شنیدن کلمه کلاهک به فکر دلمه می افتند. امروزه برگ مو به روش های مختلفی نگهداری می شود و بهترین روش نگهداری و استفاده از آن در فصول دیگر تهیه برگ از قوطی است. در ادامه این مقاله طرز تهیه این قوطی را تشویق کنید.

مواد لازم برای کنسرو برگ مو

برگ مو 1 کیلوگرم
آب سرد 1.5 لیتر
1/4 فنجان سرکه
سل 3 قاشق غذاخوری
در صورت لزوم آب را بجوشانید

نکته: قبل از شروع کار، برگ های مو را خوب بشویید و خشک کنید.


 کنسرو برگ مو

طرز تهیه کنسرو برگ مو

یک قابلمه مناسب بردارید، کمی آب بریزید، سرکه را اضافه کنید و 10 دقیقه روی آتش بگذارید.
بعد از ده دقیقه حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید محلول خنک شود.
داخل قابلمه بزرگتر کمی آب جوش بریزید و برگ های موی شسته و خشک شده را اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید.
ده دقیقه بعد برگ ها را بشویید و بگذارید خنک شوند.
پیاز را پوست بگیرید و آب آن را بگیرید.
ده دسته از برگ ها را به صورت عمودی در شیشه قرار دهید. (به خاطر داشته باشید که تمام ظرف شما باید با فولیکول های مو پر شود.)
محلول آب، سرکه و نمکی را که از ابتدا تهیه کردید روی برگ های کشک بریزید و در بطری را محکم ببندید.
آب سرد را در یک قابلمه بزرگ بریزید و شیشه ها را قرار دهید. به طوری که 5 سانتی متر از ارتفاع لیوان خارج از آب باشد.
سپس قابلمه را روی آتش بگذارید و بگذارید آب بجوشد. (بهتر است این کار را به آرامی روی حرارت کم انجام دهید.)
در این مرحله قوطی ها را به مدت 15 دقیقه در آب جوش بگذارید تا خیس بخورند.
در نهایت آتش را خاموش کنید و شیشه ها را از قابلمه خارج کنید.
وقتی قوطی ها خنک شدند، آنها را در جای مناسبی نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید  طرز تهیه کرایی مرغ پاکستانی + فیلم


طرز تهیه کنسرو برگ مو

نکات کلیدی برای تهیه کنسرو برگ مو

1. از برگ های تازه و سالم برای ساخت فولیکول های موی کنسرو شده استفاده کنید.

2. از شیشه مقاوم در برابر حرارت برای جلوگیری از ترک خوردن در هنگام جوش استفاده کنید. شیشه های سس و مرباها برای کنسرو کردن بهترین هستند.

3. به هیچ عنوان از شیشه زنگ زده استفاده نکنید. این کار باعث می شود که کنسرو شما کپک بزند.

4. پس از آماده شدن قوطی ها، بهتر است شیشه ها را در جای مناسب قرار دهید و زیاد تکان ندهید.

5. قوطی یا بطری شما باید در سایه نگهداری شود و در معرض نور مستقیم خورشید قرار نگیرد.

همانطور که گفته شد، حفظ فولیکول های مو یکی از راه های حفظ طولانی مدت آنها است. تهیه این کنسرو به سادگی تهیه کنسرو قارچ است و می توانید به راحتی آن را در منزل درست کنید و در تمام فصول فولیکول های مو برای تهیه انواع غذاها داشته باشید.


دیدگاهتان را بنویسید