محصولات گیاهی، غلات کامل و حبوبات، غذاهایی هستند که با آنها می توانید انواع بی پایانی از غذاها را برای هر وعده غذایی بپزید. مردم کشورهای مختلف سبزیجات و غذاهای گیاهی را چه تازه در طول فصل رشد سبزیجات و چه به اشکال دیگر مانند انجماد، ترشی یا خشک کردن سبزیجات ذخیره و مصرف می کنند.
1- زغال اخته
غنی ترین منبع فلاونوئیدها به ویژه آنتوسیانین ها آنتوسیانین ها نوعی از فلاونوئیدها هستند که عملکرد آنتی اکسیدانی قوی دارند و از دیواره رگ های خونی محافظت می کنند. میزان آنتوسیانین بلوبری 5 برابر بیشتر از توت فرنگی است.
2- لیمو:
پوست سفید پوست لیمو بیشترین میزان این آنتی اکسیدان ها را دارد.
3- کاکائو (شکلات تلخ با درصد بالا)
این لوبیا 4 تا 5 برابر بیشتر از چای سیاه و 2 تا 3 برابر بیشتر از چای سبز قدرت آنتی اکسیدانی دارد.
4- پیاز:
هر 100 گرم پیاز حاوی حدود 50 میلی گرم کوئرستین است که از سیستم قلبی عروقی محافظت می کند. پیاز قرمز و زرد بیشتر از سیر این ترکیبات را دارد که بیشتر به لایه بیرونی برمی گردد و هنگام پوست کندن پیاز باید دقت شود که لایه اول جدا شود. نکن
5- چای:
یک فنجان چای حدود 200 میلی گرم فلاونوئید دارد.
6- گوجه فرنگی:
پوست گوجه فرنگی 98 درصد فلاونوئید دارد.
7- سیب:
پوست سیب ۲ تا ۶ برابر بیشتر از سایر قسمت ها آنتی اکسیدان دارد.