سالاد بادمجان کبابی ترکی خوشمزه [به عنوان یک غذای سبک و پیش غذا]
سالاد بادمجان کبابی یک سالاد متفاوت و خوشمزه برای افرادی است که عاشق بادمجان هستند. این سالاد خوشمزه ترکی را می توانید به عنوان سالاد، میان وعده یا پیش غذا سرو کنید.
سالاد بادمجان کبابی
اجزاء
- 4 عدد بادمجان
- 1 عدد پیاز
- 1 قوطی ذرت
- جعفری به مقدار لازم
- فلفل قرمز (فلفل ترکی) 3-4 عدد
- سیر درشت 1 حبه
- 3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- پودر فلفل قرمز پوست کنده به مقدار لازم
- سس انار (رب انار) 1 قاشق غذاخوری
- آب لیمو 1/2 لیمو متوسط
طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی
بادمجان ها و فلفل ها را روی اجاق گاز تفت دهید و پوست آن ها را بگیرید و ریز خرد کنید.
سیر را ریز خرد کنید، سیر و جعفری را خرد کنید.
مواد خرد شده را به همراه سایر مواد در ظرفی ریخته و هم بزنید.
در ظرف سرو بریزید. می توانید با نعناع تازه سرو کنید.
نکات
- برخی از افراد فلفل و گوجه فرنگی را با بادمجان پخته و تفت می دهند.
- همچنین می توانید تخم مرغ آب پز خرد شده را به سالاد بادمجان کبابی اضافه کنید.
- در صورت تمایل گشنیز خرد شده و پامچال را به سالاد اضافه کنید.
باید بخوانید:
به جای رب انار و آبلیمو می توانید از سس زیر استفاده کنید:
3 قاشق غذاخوری ماست، یک حبه سیر رنده شده، یک قاشق چایخوری نعنا خشک، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و کمی فلفل و نمک را مخلوط کرده و با سالاد سرو کنید.
طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی با ماست
اجزاء
- 3 عدد بادمجان
- 1 کاسه ماست (کاسه ماست متوسط)
- سیر 2 زن
- روغن زیتون 3_2 قاشق غذاخوری
- گردو خرد شده حدود 1 پیمانه
- پودر پاپریکا قرمز 1 قاشق چایخوری
- جعفری خرد شده به مقدار دلخواه
طرز تهیه
بادمجان ها را روی گریل، اجاق گاز یا فر تفت دهید و پوست آن ها را بگیرید.
سپس بادمجان ها را خرد کرده و کنار بگذارید.
سیب زمینی ها را پوست گرفته و آب آن را بگیرید.
ماست و بادمجان را مخلوط کرده و در ظرف سرو بریزید.
گردوهای خرد شده را در کمی روغن زیتون سرخ کنید. سپس پودر پاپریکا قرمز را اضافه کنید و این ماده را روی سالاد بریزید.
در آخر با جعفری خرد شده تزئین کنید.
به جای گردو، روغن و جعفری، می توانید سالاد را با مواد زیر تزئین کنید:
فلفل های رنگارنگ را خرد کرده و تفت دهید. نمک، فلفل و سالاد را اضافه کنید.