طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی


سالاد بادمجان کبابی ترکی خوشمزه [به عنوان یک غذای سبک و پیش غذا]

سالاد بادمجان کبابی یک سالاد متفاوت و خوشمزه برای افرادی است که عاشق بادمجان هستند. این سالاد خوشمزه ترکی را می توانید به عنوان سالاد، میان وعده یا پیش غذا سرو کنید.

سالاد بادمجان کبابی


اجزاء

  • 4 عدد بادمجان
  • 1 عدد پیاز
  • 1 قوطی ذرت
  • جعفری به مقدار لازم
  • فلفل قرمز (فلفل ترکی) 3-4 عدد
  • سیر درشت 1 حبه
  • 3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • پودر فلفل قرمز پوست کنده به مقدار لازم
  • سس انار (رب انار) 1 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو 1/2 لیمو متوسط


 سالاد بادمجان کبابی

طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی

بادمجان ها و فلفل ها را روی اجاق گاز تفت دهید و پوست آن ها را بگیرید و ریز خرد کنید.
سیر را ریز خرد کنید، سیر و جعفری را خرد کنید.
مواد خرد شده را به همراه سایر مواد در ظرفی ریخته و هم بزنید.
در ظرف سرو بریزید. می توانید با نعناع تازه سرو کنید.


نکات

  1. برخی از افراد فلفل و گوجه فرنگی را با بادمجان پخته و تفت می دهند.
  2. همچنین می توانید تخم مرغ آب پز خرد شده را به سالاد بادمجان کبابی اضافه کنید.
  3. در صورت تمایل گشنیز خرد شده و پامچال را به سالاد اضافه کنید.

باید بخوانید:

به جای رب انار و آبلیمو می توانید از سس زیر استفاده کنید:
3 قاشق غذاخوری ماست، یک حبه سیر رنده شده، یک قاشق چایخوری نعنا خشک، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و کمی فلفل و نمک را مخلوط کرده و با سالاد سرو کنید.


سالاد بادمجان

طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی با ماست


اجزاء

  • 3 عدد بادمجان
  • 1 کاسه ماست (کاسه ماست متوسط)
  • سیر 2 زن
  • روغن زیتون 3_2 قاشق غذاخوری
  • گردو خرد شده حدود 1 پیمانه
  • پودر پاپریکا قرمز 1 قاشق چایخوری
  • جعفری خرد شده به مقدار دلخواه


طرز تهیه

بادمجان ها را روی گریل، اجاق گاز یا فر تفت دهید و پوست آن ها را بگیرید.
سپس بادمجان ها را خرد کرده و کنار بگذارید.
سیب زمینی ها را پوست گرفته و آب آن را بگیرید.
ماست و بادمجان را مخلوط کرده و در ظرف سرو بریزید.
گردوهای خرد شده را در کمی روغن زیتون سرخ کنید. سپس پودر پاپریکا قرمز را اضافه کنید و این ماده را روی سالاد بریزید.
در آخر با جعفری خرد شده تزئین کنید.
به جای گردو، روغن و جعفری، می توانید سالاد را با مواد زیر تزئین کنید:
فلفل های رنگارنگ را خرد کرده و تفت دهید. نمک، فلفل و سالاد را اضافه کنید.


بیشتر بخوانید  رشته پلو غذای نوروز

دیدگاهتان را بنویسید