به گزارش سلام نو به نقل از مشرق، علیرضا زاکانی شهردار تهران در اولین نشست خبری خود گفت: ما در آستانه تحولات بزرگی در کشور هستیم و امروز نیازمند الگویی برای شکل گیری تمدن نوین اسلامی هستیم. ” “
وی افزود: تمام تلاش دشمن این است که اجازه ندهد الگوی مبتنی بر آرمان ها به دست آید و باید به ابعاد انقلاب و لزوم تغییر در کشور توجه کرد و به ساخت الگو کمک کرد. حیاتی و اجباری.»
شهردار تهران با تاکید بر اینکه در شرایط یک جراحی بزرگ اقتصادی قرار داریم، گفت: کاری را انجام می دهیم که در سال های گذشته هیچکس جرات آن را نداشت و به دولت، مجلس، قوه قضاییه و… کمک می کنیم. موضوع”.
تمام تلاش ما برای پیشرفت و توسعه است
زاکانی گفت: تمام تلاش ما برای آبادانی شهر پیشرفت مردم و توسعه شهر است و توانستیم در این راستا خدمات ارائه دهیم و 6 ماه اول دوره ساماندهی کار بود و پس از آن دراز مدت کار تکمیل شد
شهردار تهران گفت: کسانی که سعی در القای ناکارآمدی به عنوان سند یک سفر 43 ساله و دروغی بزرگ به نام ناکارآمدی نظام اسلامی دارند، در واقع به همان مردمی کمک می کنند که نمی خواهند ایران و انقلاب اسلامی زنده بماند. ” اگر به ایران، اسلام و رفاه مردم علاقه مندیم، باید کمک کنیم کشور تغییر کند.
شهردار تهران تصریح کرد: دشمنی های زیادی در این 43 سال انجام شد تا از ادامه راه انقلاب جلوگیری شود. امروز هم دشمنان تلاش می کنند این الگو شکل نگیرد و انقلاب را در یک شعار و کلمه خلاصه کنند، بنابراین توجه به ابعاد و تحولات کشور ضروری است و تلاش برای ساخت این الگو حیاتی است و همه می توانند کمک کنند. او آرام آرام تلاش می کند تا آرمان های انقلاب و سازندگی این تمدن را تسریع بخشد و هرکس در این مسیر سنگ تمام بگذارد، آب به آسیاب دشمن خواهد افتاد.
در حال بررسی 90 پروژه بزرگ هستیم
وی ادامه داد: 90 پروژه بزرگ را رصد می کنیم و 485 پروژه در دست اجرا خواهیم داشت.
زاکانی گفت: گفتمان ما، گفتمان پیشرفت و شعار تهران در این دوره، تلاش و نشاط با مدیریت مشارکتی نخبگان، افراد تأثیرگذار و مردم است تا با فکر و توانایی خود مشکلات انباشته امروز را حل کنند.
ما در تهران هیچ مشکلی نداریم
وی تاکید کرد: ما در تهران بن بست نداریم هرچند مشکل داریم اما این مشکلات و موانع راه ما را نبسته و امیدمان را قطع نکرده است.
زاکانی گفت: ما شلوغ فروشی نیستیم و خط قرمز را برای خودمان می دانیم، اما به دنبال ساخت و ساز هستیم چرا که اگر به ساخت و ساز دامن نزنیم تهران برای مردم خراب می شود.
ما متعهد به ساخت 180 هزار واحد مسکونی در تهران هستیم
وی با تاکید بر اینکه متعهد به ساخت 180 هزار واحد مسکونی در تهران هستیم، گفت: تاکید داریم در بازار ساخت و ساز نقش آفرینی کنیم زیرا طبق قانون اساسی شهرداری ها موظف به ورود به بازار مسکن هستند.
شهردار تهران در برخی مناطق اجازه بلندمرتبه سازی در شهر را داد و گفت: برج هایی که بیشتر ساخته می شوند بر اساس صدور مجوزهای قبلی بوده و تاکید می کنم بلندمرتبه سازی تا 11 طبقه مجاز است و برخی از مناطق شهر. پتانسیل صعود دارد، اما باید مسیر کمیسیون ماده 5 را طی کنند.
ما به دنبال مناسب سازی و ساخت و ساز شهری هستیم
وی افزود: به شدت به دنبال نوسازی و ساخت و ساز شهری هستیم. چون مسکن در تهران بلای جان مردم است و دو سوم حقوق هر شهروند خرج مسکن می شود.
زاکانی گفت: شهر را به سمت نوسازی و به دور از شلوغی فروشی سوق می دهیم چرا که نیاز به تامین شرایط امنیتی و نقش آفرینی در ساخت آپارتمان ها وجود دارد.
به طور جدی پیگیر پرونده ساختمان های ناایمن هستیم
شهردار تهران گفت: به دنبال تسهیلات برای رونق مسکن هستیم و بر این اساس کمپ مسکن راه اندازی کرده ایم. ما مسئولیت پذیرفته ایم و کارها به خوبی پیش می رود.
وی تاکید کرد: به شدت پیگیر پرونده ساختمان های ناایمن هستیم. این موضوع را نمی توان به سادگی نادیده گرفت.
آخرین وضعیت پرونده تجارت رسا
وی در پاسخ به این سوال که درباره پرونده راشا تجارت نیز اقداماتی انجام شده و مجدداً این شکایت را فعال کرده ایم و دادگاه در حال انجام است.
شهردار تهران یادآور شد: کاری که ما را زیر نظر دارد، احیای حق شهر از مطالباتی است که داریم.
وی با تاکید بر اینکه همه حقوق و حقوق را در این زمینه برشمردیم و انشالله به زودی خبرهای خوشی برای مردم خواهد آمد، افزود: از گذشته با مواردی که پیگیری کردیم باقی ماند تا آنها را از همه جدا کند. دوم به
شهردار تهران گفت: عمده مسائل در شکل است و بخشی محدود مربوط به سوء استفاده است.
زاکانی تصریح کرد: در برخی موارد چون جنبه فساد وجود ندارد تخلفات رفع می شود.
خط قرمز ما فساد است
وی گفت: پرونده 400 نفری که پرونده تخلف داشتند بسته می شود. خط قرمز ما فساد است و مدیر باید شجاعت واکنش نشان دهد.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس در خصوص اردوی اجتماعی و برنامه های آن برای حل کودکان کار گفت: باید در مورد اردوها توضیح بدهم چون مدیریت ما مشارکتی است. مدیریت اردوگاه به این معناست که مسئولان مرتبط با یک موضوع جمع شوند. برای رسیدن به هدف.
آسیب های اجتماعی زیبنده تهران نیست
وی ادامه داد: آسیب های اجتماعی در تهران زیبنده این شهر نیست و یکی از آنها معتادان متجاهر هستند. برای حل این مشکل 14 گروه فعال شدند. در همین راستا تعدادی از این معتادان در ابتدای کمپ به کمپ ماده 16 منتقل شدند و برخی از کمپ ها نیز در حال بازسازی و نوسازی هستند.
زاکانی تاکید کرد: این افراد بعد از 3 ماه آزاد نمی شوند و با تعیین وزن هویت بیومتریک، سم زدایی و بازسازی شخصیت خانواده آنها را پیگیری می کنیم.
وی افزود: همچنین طرحی داریم که برای معتادان بازپرور شده شغل ایجاد کرده و به عنوان عنصر فعال بازگردانیم.
زاکانی با بیان اینکه در مدیریت شهری قبل گفته می شد معتادان اعتیادهای زیستی مختلفی دارند و باید آزاد شوند، گفت: این تفکر باعث شد جمعیت آنها به 21 هزار نفر تبدیل شود به طوری که این جمعیت در همه جای تهران دیده می شود. شناسایی شد.
شهردار تهران درباره برنامه شهرداری برای ساماندهی کودکان کار و خیابان نیز گفت: 4 هزار کودک کار و خیابان در شهر تهران فعال هستند که باید در قالب یکی از سه کارگروه رفع آسیب ها نظارت می شد و نباید نظارت شود. بدون مراقبت و گیر افتادن در زندگی آنها، تصمیم گرفته شد که پیش نویس اولیه آن ظرف 2 هفته آماده شود.
برنامه ریزی اردو برای جمعیت
وی همچنین در پاسخ به خبرنگار فارس در مورد اردوی جمعیتی گفت: توسعه شهر تهران را با هویت های مختلف دنبال می کنیم که یکی از آنها محور خانواده است و وضعیت کشور در حوزه جمعیتی اینگونه است. ما کمک خواهیم کرد و شرح این اقدامات قبل از هفته جمعیت ارائه خواهد شد.
اقدامات در موضوع اموال نجومی
زاکانی در پاسخ به سوالی مبنی بر رسیدگی به پرونده املاک نجومی و پرونده یاس اظهار داشت: این وظیفه شهرداری بود که نسبت به پرونده یاس تجدیدنظرخواهی کند که مجددا تشکیل شد. معاونت حقوقی شهرداری بر این موضوع نظارت دارد. وظیفه دوم شهرداری در آن زمینه اجرای حقوق شهروندی است که شخصاً نماینده آن هستم.
زاکانی تصریح کرد: مجموعه مالی شهرداری این موضوع را پیگیری می کند و همه اقدامات در راستای احقاق حقوق شهروندان شفاف است.
به گفته وی، نظارت در مرحله بسیار خوبی است. قوه قضائیه موضوع اموال نجومی را بررسی و اعلام نظر کرد و پس از انتشار نظر قوه قضائیه، شهرداری کار خاصی انجام نداد.
شهردار تهران گفت: مدیریت شهری قبلی 1400 سرباز آورد و 250 نفر به عنوان نیروهای ممتاز وارد شدند. از هر 100 یک نفر نمره 7 دارد. با این شخص چه کنیم؟
شهردار تهران گفت: حدود 40 نفر مشکل دارند و مابقی دست به کار شدند و از سال 79 که میادین میوه و تره بار راه اندازی شد، 263 میدان فعال شده است.
وی گفت: حدود 24 میدان در دوره قبل فعال شد. 31 بازار توسط شهرداری فعلی در پایان سال 1400 فعال شد