بسیاری از مردم، به ویژه چینی ها، غذاهای تند می خورند، زیرا طعم های تند را دوست دارند. برخی دیگر نمی دانند چرا از غذاهای تند و تند رنج می برند. اینها فواید غذاهای تند برای سلامتی است که باعث می شود به بطری های سس تند نگاه کنید.
محققان دریافته اند که خوردن فست فود فواید زیادی دارد، اما فواید خوردن فست فود برای زنان بیشتر از مردان است.
فواید و خواص غذاهای تند برای خانم ها و آقایان
1. مبارزه با التهاب:
مجله تایم التهاب را “قاتل مخفی” می نامد زیرا خطر ابتلا به دیابت، بیماری آلزایمر، بیماری های قلبی عروقی، آرتریت و سرطان را افزایش می دهد. خوشبختانه ادویه هایی مانند زردچوبه، میخک، دارچین و زنجبیل دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی هستند. که می تواند به مبارزه با التهاب کمک کند. کورکومین، دارویی که در زردچوبه یافت می شود، به کاهش التهاب کمک می کند.
2. عمر طولانی تر:
اگر می خواهید 100 سال زندگی کنید، می توانید از ادویه ها در غذا استفاده کنید. طبق مطالعات دانشگاه هاروارد و مرکز ملی کنترل بیماری ها، مصرف غذاهای تند شش یا هفت روز در هفته می تواند خطر مرگ را تا 14 درصد کاهش دهد.
محققان می گویند نمی توانند بگویند که غذاهای تند با طول عمر ارتباط مستقیم دارند و برای تایید این یافته ها به مطالعات بیشتری نیاز است. با این حال، آنها معتقدند که مصرف منظم غذاهای تند می تواند یک عامل خطر برای مرگ باشد. کاهش سرطان، بیماری های تنفسی و بیماری های قلبی.
3. کاهش خطر ابتلا به سرطان:
کپسایسین، ترکیبی که در فلفل چیلی یافت می شود، می تواند به مبارزه با سرطان نیز کمک کند. در یک مطالعه حیوانی، محققان دریافتند که کپسایسین از رشد سرطان پروستات جلوگیری می کند. افزودن زردچوبه به غذا می تواند به پیشگیری از سرطان کمک کند. طبق تحقیقات، کورکومین می تواند خطر ابتلا به سرطان معده، مغز، استخوان ها و سینه را کاهش دهد.
4. میل خود به خوردن و البته کاهش وزن را کنترل کنید:
آیا وقتی حتی گرسنه نیستید هوس غذا می کنید؟ ادویه هایی مانند دارچین می توانند سطح قند خون را تنظیم کنند و در نتیجه به شما در کنترل هوس کمک کنند. کمک کننده های قند خون عبارتند از:
ریحان
میخک قرمز
اسطوخودوس،
پونه کوهی
علف لیمو
نعنا و گشنیز.
فواید غذاهای تند چیست؟
5- افزایش متابولیسم:
شما باید راه های مختلفی پیدا کنید تا متابولیسم خود را در سطح بالایی نگه دارید.طبق تحقیقات، می توانید از فلفل قرمز برای حفظ سطح بالای سوخت در بدن استفاده کنید. این ادویه همچنین می تواند اشتهای شما را تنظیم کند.
اگرچه فلفل قرمز می تواند کمی متابولیسم شما را افزایش دهد، اما ادویه ها به تنهایی نمی توانند جایگزین ورزش معمولی شوند.اگر می خواهید سوخت و ساز بدن شما در طول روز در سطح بالایی باشد، با ورزش توده عضلانی خود را تقویت کنید.
6. تسکین درد:
آیا می دانستید کپسایسین، ترکیبی که در فلفل چیلی یافت می شود و احساس عصبانیت می کند، یکی از مواد اصلی برای تسکین درد است؟ برای کاهش درد مفاصل و عضلات، فلفل چیلی را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. کپسایسین می تواند درد افراد مبتلا به استئوآرتریت، روماتیسم، آرتریت و فیبرومیالژیا را کاهش دهد.
7. جذب بیشتر مواد مغذی:
به احتمال زیاد از این استراتژی ها برای دریافت مواد مغذی بیشتر از میوه ها و سبزیجات استفاده می کنید. حالا می توانید ادویه ها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید و از کمبود مواد مغذی جلوگیری کنید. فلفل سیاه یک مثال خوب است. نشان داده شده است که جذب کورکومین و مواد مغذی را افزایش می دهد و همچنین ممکن است به افزایش فراهمی زیستی داروها کمک کند.
8. بهبود سلامت قلب:
محققان دریافتهاند که در فرهنگهایی که مردم از غذاهای تند استفاده میکنند، خطر حمله قلبی و سکته کمتری وجود دارد و همچنین دریافتند که مواد فعال فلفل چیلی به کاهش کلسترول پلاسما کمک میکند.
9. پیشگیری از عفونت های باکتریایی:
زیره و زردچوبه می توانند به مبارزه با باکتری های مضر در بدن کمک کنند. مطالعات نشان می دهد که این ادویه ها دارای خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی قوی هستند.
10. رهایی از استرس:
آیا تا به حال بعد از خوردن غذاهای تند احساس تنش شدید کرده اید؟ خوب، ادویه ها باعث می شوند مغز شما اندورفین و دوپامین ترشح کند، هورمون های حسی که می توانند خلق و خوی شما را بهبود بخشند و استرس را کاهش دهند.