به گزارش شمانیوز: بهرام رادان او در 8 فوریه 1858 در تهران به دنیا آمد. بهرام رادان فارغ التحصیل رشته مدیریت بازرگانی. بهرام رادان بازیگر، خواننده و تهیه کننده ایرانی است. بهرام رادان او در فیلمهای سینماگران مشهوری چون داریوش مهرجویی و مسعود کیمیایی و واروج کریم، مسیحی، پوران درخشنده و رخشان بنی اعتماد به ایفای نقش پرداخته است.بهرام رادان وی خطاب به همسرش نوشت: سیزده تن در سال جدید پر از عشق … رادانا مینا مختاری همسر بهرام به مناسبت تولد همسرش عکسی از دو نفر در شیراز منتشر کرد. کامنت عاشقانه بهرام رادان را زیر پست همسرش در اینستاگرام بخوانید.
بیوگرافی بهرام رادان
نام: بهرام
نام خانوادگی: رادان
تاریخ تولد: 1358/2/8
محل تولد: تهران
تحصیلات: لیسانس مدیریت بازرگانی
متاهل: مجرد
زندگی هنری بهرام رادان
وی دوران بازیگری خود را در سال 1378 در آموزشگاه هیوا گذراند و در همان سال برای بازی در فیلم “شور عشق” ساخته نادر مقدس انتخاب شد.
در اولین حضورش در فیلم، او را فقط به خاطر چهره اش می شناختند: اشتیاق عاشقانه، اما فیلم به فیلم بر دانش سینمایی اش افزوده شد و توانست تکنیک های بازیگری را بیاموزد تا اینکه نامزد تندیس بهترین بازیگر نقش چهارم شد. در شکوه پنجم خانه سینما شد: آواز قو. رادان سپس برای نقش اول سیمرغ بلورین دریافت کرد که مورد انتقاد برخی محافل سینمایی قرار گرفت.
بهرام رادان در سال 1379 پس از بازی در فیلم های شور عشق و قو قو، در سینما آبی حمید لبخنده بازی کرد. ماجرا از این قرار است که دختری به نام مهتاب (هدیه تهرانی) با جوانی به نام ارسطو (بهرام رادان) عمدی تصادف می کند و آن تصادف منجر به ملاقات و درگیری می شود.
بهرام رادان در سال 1383 برای بازی در فیلم گاو خونین به کارگردانی و نویسندگی بهروز افکامی و تهیه کنندگی علی معلم بر اساس گاوخونی (رمانی) به نویسندگی جعفر مدره صادقی برنده تندیس حافظ شد.
گاوخونی داستان کابوسهای جوانی را روایت میکند که خاطرات پدر مردهاش، زادگاهش اصفهان و زایندهرود را به مرز دردسر میکشاند.
فیلم سربازان فریدی به کارگردانی و نویسندگی مسعود کیمیایی و تهیه کنندگی مرتضی شایسته در سال 1382 کلید خورد. بهرام رادان برای بازی در این فیلم برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد از بیست و دومین جشنواره بین المللی فیلم شد. این فیلم داستان چند سرباز است که یک روز جمعه به همراه گروهبان خود به شهر می آیند. با این حال، این تعطیلات رویدادهای جدیدی را برای آنها به ارمغان می آورد و آنها را به ظاهری جدید می آورد
سربازان روز جمعه در بیست و دومین جشنواره فیلم فجر (1382) بهترین بازیگر نقش مکمل زن (مریلا زارعی) را از آن خود کرد و این فیلم برنده بهترین بازیگر نقش مکمل مرد (بیژن امکانیان) و بهترین موسیقی متن خانزادی نیز کاندیدای این مسابقه بود.
پیرامید رادان به تازگی در فیلم «آتش بس 2» که دنباله ای بر فیلم «آتش بس» است به همراه میتار حجار بازی کرده است.
رویداد ورزشی بهرام رادان
او در سال 2017 مشعل بازی های المپیک زمستانی 2018 سئول را حمل کرد. وی با بیان اینکه او از حمل مشعل المپیک خوشحال است، گفت: این حس بسیار خوب و عجیبی بود که موفق به حمل مشعل شدم و لحظه ای تاریخی برای من بود. وی برای ورزشکاران ایرانی آرزوی موفقیت کرد.
سفیر برنامه جهانی غذا
در سال 2010، بهرام رادان به عنوان اولین سفیر ایران در برنامه جهانی غذا در مبارزه با گرسنگی منصوب شد.
اظهار نظر در مورد همجنسگرایان
رادان در صفحه توئیتر خود قانونی شدن ازدواج همجنس گرایان در کنگره آمریکا را لغو برده داری به عنوان یک رویداد تاریخی توصیف کرد، اما پس از چند روز در جریان فشارهای امنیتی، تماس ها و مطالب مکرر علیه وی در روزنامه کیهان، وی اعلام کرد. مدیر روزنامه کیهان مجبور به نوشتن نامه شد و توییت خود را حذف کرد. پس از این، بسیاری ارسال نامه او به کجهان را افزایش فشارهای امنیتی می دانستند.
فیلم شناسی بهرام رادان
سینمایی
1379
شور عشق
آهنگ قو
آبی
1381
سحر تاریک
ساقی
1381
واوخونی
تشنگی
رز زرد
1382
شمعی در باد
سربازان فریدی
لیلانه
1383
رستگاری در هشت و بیست دقیقه
ازدواج صورتی
1384
جمله
تقاطع پدرام
1385
بازی خون
چهار انگشت
سنتوری
1386
دوستت دارم
1387
فقر
کارناوال مرگ
زادبوم
جاده ابریشم آبی
شک
1388
تهران 1511
نقطه بدون بازگشت
قاتل
1389
یکی از ما
1390
پل چوبی
حکاکی
تراژدی
1392
نقش نگار
تراژدی
1393
آتش بس
عصر یخبندان
1394
من ناصر حجازی هستم…
بارکد
جوایز بهرام رادان
نامزد جایزه بهترین بازیگر مرد پنجمین جشن خانه سینما برای فیلم آواز قو – 1381.
برنده تندیس حافظ برای فیلم گاوونی – 1383
برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد در بیست و دومین جشنواره بین المللی فیلم سربازان جمعه – 2003.
برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد از بیست و پنجمین جشنواره فیلم فجر برای جشنواره بین المللی فیلم سنتوری – 1385.
نامزد تندیس حافظ برای فیلم سنتوری – 1389