روش پخت اصلی کوفته تبریزی بدون شل شدن و افتادن!


مواد لازم برای پخت کوفته تبریزی

نیم کیلو گوشت گاو بدون چربی (یا مخلوط گوشت گاو و گوسفند)
1 عدد پیاز متوسط ​​رنده شده
پیستون خام 1/2 فنجان
1/4 فنجان برنج خام
تخم مرغ خام 1 عدد
سبزیجات معطر تازه 400 گرم یا جایگزین سبزیجات خشک (ریحان، نعناع، ​​زعفران، ترخون) 6 قاشق غذاخوری
نمک زردچوبه فلفل سیاه

واسطه ها:

3 عدد تخم مرغ آب پز
آلو
زرشک
گردو
مواد لازم سس کوفته:
2 قوس میانی
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
2 تا 3 عدد گوجه نگینی به میزان دلخواه
1 قاشق غذاخوری نعنا خشک
نمک و فلفل سیاه و به میزان لازم آب بجوشانید

طرز تهیه کوفته تبریزی

برنج را با 1 لیوان آب، کمی زردچوبه و نمک بپزید تا آب آن گرفته شود.
لپه ها را 1 ساعت قبل خیس کرده و با 1 قاشق چایخوری نمک و آب می جوشانند و بعد میکوبیم از نوحه استفاده می کنند.
گوشت سبزیجات تازه یا خشک، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پیاز رنده شده، گیره تخم مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، مواد متوسط ​​را بگذارید و نیم ساعت در یخچال بگذارید.
برای سس پیاز عسلی، زردچوبه، نمک، فلفل، ماکارونی، کباب، گوجه فرنگی، آب جوش را اضافه کنید، کوفته ها را داخل سس در حال جوش بریزید، 1 ساعت با درب نیمه باز بپزید، سپس سرو کنید.


بیشتر بخوانید  بیوگرافی و عکس جدید از اینستاگرام هنگامه حمید زاده بازیگر

دیدگاهتان را بنویسید