آیا افزایش حقوق بازنشستگان کافی است


افزایش حقوق بازنشستگی بر اساس مصوبه سال گذشته مجلس در سال جاری توسط دولت تشکیل شد. افزایش حقوق بازنشستگی خیلی بود یا این افزایش حقوق بازنشستگی علاوه بر حداقل افزایش تعداد مستمری بگیران و مستمری بگیران، آیا این امر باید متناسب با نرخ تورم انجام شود؟ افزایش حقوق و به خصوص افزایش حقوق بازنشستگی و میزان تاثیر معیشت و راهبردهای اجرایی بازنشستگان افزایش حقوق بازنشستگی موضوع این گزارش است.

افزایش حقوق بازنشستگان موضوعی است که در محافل کاری و کارشناسان و اساتید مورد بررسی و رصد دقیق قرار دارد. حمید حاج اسماعیلی کارشناس بازار کار در گفت و گوی اختصاصی با شمانیوز با بیان اینکه افزایش حقوق بازنشستگان یک پدیده طبیعی است، گفت: دلیل اصلی آن این است که هر ساله شاهد افزایش حقوق و مستمری در کشور هستیم. تورم و نوسانات در قدرت خرید کارکنان رخ می دهد.

آنچه دیگران می خوانند:

نوسانات اقتصادی دلیل اصلی ارزیابی نادرست از قدرت خرید مردم است

حاج اسماعیلی افزود: متأسفانه دامنه تورم در کشور ما بسیار گسترده است و شاهد شرایط ناپایدار اقتصادی در کشور هستیم که باعث شده نتوانیم ارزیابی درست و دقیقی از شرایط اقتصادی و قدرت خرید شهروندان داشته باشیم. در سال‌های اخیر، علی‌رغم اقداماتی که برای حمایت از حقوق بگیران به‌ویژه از طریق افزایش دستمزد و مستمری انجام شده است، نوسانات بسیار جدی در وضعیت اقتصادی کشور و طیف وسیعی از نرخ‌های تورم، ما را از ارائه دقیق حمایت‌های لازم برای افزایش دستمزد و مستمری باز داشته است. در مورد بازنشستگان واقعا چنین مشکلاتی بسیار بزرگتر است، متاسفانه بعد از بازنشستگی کارمندان از بسیاری از مزایایی که کارکنان دریافت می کنند محروم می شوند، به نظر من در سال های اخیر مشکلات بازنشستگان و بازنشستگان مغفول مانده و کمتر به آن توجه می شود. به بازنشستگان

گامی مثبت برای مجلس در تصویب همسان سازی حقوق بازنشستگان

این کارشناس کارگری با قدردانی از موضوع یکسان سازی حقوق بازنشستگان افزود: بعد از سال ها بحث تناسب و همسان سازی در مجلس مطرح شد و به قانون تبدیل شد که خوشبختانه سال گذشته در مورد بازنشستگان کشور اجرایی شد. مجلس با تصویب همسان سازی گام بسیار مهم و مثبتی برداشته است چرا که مستمری بگیران می توانند از حقوق متناسب با شرایط اقتصادی و شرایط متناسب با ساعات کار برخوردار شوند. فشار هزینه های زندگی به ویژه به دلیل کهولت سن و هزینه های بهداشت و درمان آنها را واقعاً آزار می داد. پس اصل قانون تناسب و همانندسازی کار بسیار مثبتی بود که از طریق مجلس انجام شد و سال گذشته اجرا شد.

بیشتر بخوانید  زمان واریز سود ۶۰۰ هزار تومانی سهام عدالت

تعدیل با حمایت صندوق های بازنشستگی امکان پذیر است

حمید حاج اسماعیلی با اشاره به صندوق های بازنشستگی و انتقاد از نحوه تامین درآمد آنها با بیان اینکه قانون همسان سازی اگرچه قدم بزرگی است اما دارای نقاط ضعفی است، افزود: برخی از این صندوق ها متعلق به خود دولت است مانند صندوق های بازنشستگی ارتش و لند بزرگترین آنهاست و برخی تامین اجتماعی را که بزرگترین صندوق بازنشستگی غیردولتی در کشور است ترجیح می دهند. در برخی از آنها دولت مستقیماً وام انطباق و همسان سازی می گیرد، اما در بیمه های اجتماعی این گونه نیست، زیرا با توجه به منابع خود سازمان تامین اجتماعی، باید این وام ها برای حمایت و تطبیق با دولت های مختلف ارائه شود. منابع مالی. او آن را انجام می دهد.

وی ادامه داد: صندوق های بازنشستگی معمولاً در ابتدای فعالیت خود شرایط خوبی دارند زیرا بر اساس محاسبات بیمه ای بیشتر دریافت کننده هستند و خدمات کمتری ارائه می دهند، اما به مرور زمان که افراد تمایل به استفاده از خدمات صندوق ها دارند که مهم ترین آن بازنشستگی، شرایط تغییر می کند.بنابراین مدیریت صندوق های بازنشستگی کاملا تخصصی باید بر اساس محاسبات فنی دقیق و علم محاسبات دینی باشد که بسیار مهم است.هیچ وقت نباید صندوق های بازنشستگی را سطحی، ساده و غیرکارشناسی مدیریت کنیم، این دغدغه در بازنشستگی وجود دارد. وجوه به خصوص در صندوق تامین اجتماعی به دلیل اینکه نیمی از جمعیت کشور را پوشش می دهد و توجه جدی دولت به مدیریت منابع و نظارت بر مدیریت خدمات در این صندوق ها واقعاً بسیار مهم است. امنیت عمومی و امنیت ملی کشور. وظیفه اصلی دولت ها اداره کشور است تا مردم در رونق نسبی است، بنابراین اگر صندوق ها نیاز به تقویت دارند و ثبات لازم را دارند، دولت باید روی آن سرمایه گذاری کند که به ویژه در صندوق تامین اجتماعی این اتفاق نیفتاد.

دولت مسئول جبران تورم پرداخت کنندگان و بازنشستگان است

این کارشناس بازار کار ماهیت همسان سازی را برای جبران تورم ایجاد شده در کشور عنوان کرد و گفت: یکی از ماهیت های اصلی تعدیل این است که تورم تحمیلی بر بازنشستگان و بازنشستگان با تعدیل جبران می شود. این وظیفه دولت است که شرایط لازم را متناسب با شرایط اقتصادی و تورم موجود در کشور فراهم کند که در هر صورت با شرایط مدیریتی موجود در کشور، باید مسئولانه ایجاد تورم در کشور را بپذیرد. اکنون گاهی اوقات بحران‌های اقتصادی و تورم ناشی از عوامل طبیعی و خارجی است که دولت در آن دخالتی نداشته است و دولت می‌تواند با دیپلماسی خارجی و تعامل با سایر کشورها تأثیر شرایط خارجی را بر شرایط اقتصادی داخلی به حداقل برساند.

بیشتر بخوانید  جمعه مشقی در ایران

وی افزود: باید بپذیریم که دولت مسئول جبران تورم پرداخت کنندگان و مستمری بگیران است. تامین اعتبار لازم که مطابق با صندوق های بازنشستگی تامین اجتماعی باشد، باید همانند صندوق های بازنشستگی کشوری انجام شود. تعدیل و تعدیل حقوق مستمری بگیران و مستمری بگیران باید پس از تعدیل و افزایش حقوق کارکنان هر ساله با توجه به تورم و نوسانات اقتصادی انجام شود. متأسفانه به دلیل محدودیت های صندوق های بازنشستگی اما همیشه سخت بوده است و در سال جدید این مشکلات دوچندان شده است، زیرا زمانی که بخواهیم متناسب با تورم این کار را انجام دهیم و به عنوان یک منبع محدود اعتبار تامین کنیم که صندوق ها هستند. ایجاد یک چالش بزرگ برای کشور

افزایش دستمزدها راه حل تورم نیست

حمید حاج اسماعیلی با اشاره به ادعای برخی مبنی بر اینکه افزایش حقوق باعث تورم می شود، گفت: تا زمانی که در حوزه اقتصادی نوسانات و شرایط ناپایدار وجود داشته باشد، بر اساس پیش بینی ها و برآوردهای تورم، مجبور به افزایش نقدینگی هستیم. ” باید برای مستمری بگیران مستمری بگیریم و حقوق بازنشستگانی را که مشکلات اساسی در کشور دارند طبق شرایط مصوب قانونی افزایش دهیم و نتوانستیم در اجرا از آنها حمایت کامل کنیم. طرح متناسب افزایش دستمزد برای حداقل دستمزد هنوز با شرایط اقتصادی و تورم فاصله دارد. در برخی سال‌ها حقوق کارمندان و بازنشستگان را حتی بیش از نرخ تورم افزایش دادیم، اما سال بعد دوباره شاهد کاهش قدرت خرید کارکنان و حداقل‌ها بودیم زیرا نرخ تورم رسمی با نرخ تورم اقتصادی و اجتماعی فاصله زیادی دارد. واقعیت کشور

بازنشستگان هنوز با تعریف خط فقر فاصله دارند

وی خاطرنشان می کند که وقتی نرخ تورم افزایش می یابد، آنقدر گسترده است که تأثیر عمیقی بر قدرت خرید دارد. حداقل کارگران هم در حوزه کارمندان و هم در حوزه بازنشستگان با مشکلات جدی مواجه هستند. به نظر من کاری که مجلس برای افزایش حداقل ها به 5600 نفر انجام داده، اقدام مثبتی است، زیرا این افزایش بر سایر مستمری بگیران و کارکنان بخش دولتی تاثیر گذاشته است، اما ما همچنان این مشکل را داریم و فکر می کنم بازنشستگان نیز سهمی از این مشکلات دارند. دو برابر است

بیشتر بخوانید  راهنمای تغذیه مناسب برای افراد مبتلا به سندرم روده تحریک‌پذیر در ماه رمضان

این فعال کارگری با اشاره به افزایش مستمری بگیران در سال جدید، تصریح کرد: حقوق تعریف شده مستمری بگیران در سال جدید 4 میلیون و زیر 4 میلیون تعریف شده است، در حالی که با شرایط جدید اقتصادی و تعریفی که در این زمینه وجود دارد فاصله زیادی وجود دارد. باصطلاح. خط فقر .. به خصوص مستمری بگیرانی که افرادی هستند که به دلیل کهولت سن و بیماری هزینه های بهداشتی و درمانی بالایی دارند. و واقعا نمی توان انتظار داشت که بتوانیم با این مبالغ به راحتی زندگی کنیم. دولت برای افزایش قدرت خرید مستمری بگیران به ویژه برای حداقل دستمزد، حقوق ها را متناسب با تعداد شاغلان و مستمری بگیران افزایش دهد.

بهترین و اساسی ترین کار کنترل نرخ تورم است

کارشناس حوزه کار و روابط کار با بیان اینکه بهترین کار و اساسی ترین کار کنترل نرخ تورم است، گفت: تا زمانی که تورم به این شکل وجود دارد و نرخ تورم بالای 40 درصد را شاهد هستیم باید انجام دهیم. همه چیز برای افزایش پول نقد ما مشکل داریم. بنابراین بهترین و اساسی ترین چیزی که می تواند در مرحله اول بر سایر نقاط کشور برای کسب و کار، سرمایه گذاری و فعالیت های اجتماعی در کشور تأثیر مثبت بگذارد، سرکوب تورم است و آن باید یک سیاست جدی کشور باشد، دوم اینکه نظارت بر قیمت ها در کشور بحرانی که سال هاست در کشور ما وجود دارد این است که در چندین مغازه یا فروشگاه شاهد یک محصول با قیمت های متفاوت هستیم. مکانیسم های کنترل و نظارت در ایران با مشکل بزرگی مواجه است. اگر بخواهیم تورم را مهار کنیم، اولین قدم نظارت بر قیمت هاست.

وی در پایان خاطرنشان کرد: تا زمانی که در دو حوزه کنترل تورم و نظارت بر قیمت ها مشکل داشته باشیم، همچنان در بحث حقوق کارمندان و بازنشستگان با مشکلات اساسی مواجه خواهیم بود. گزارش علی آبشناس

آیا افزایش حقوق بازنشستگان کافی است؟

دیدگاهتان را بنویسید