طرز تهیه نان مایورکا خوشمزه و مخصوص


نان مایورکا یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین نان های بین المللی است که معمولاً برای صبحانه سرو می شود.

مواد لازم برای نان مایورکا

خمیر مایه فوری 2 و 2 قاشق چایخوری
آب ولرم
شیر گرم ¾ پیمانه
کره را مقیاس کنید
یک پیمانه قند
نمک ¼ قاشق چایخوری
3 عدد زرده تخم مرغ
آرد 540 تا 560 گرم
خامه فراوان برای صبحانه


مواد میانی
25 گرم کره


نان از مایورکا

طرز تهیه نان از مایورکا

برای تهیه نان مایورکای خوشمزه ابتدا خمیر مایه را با 1 قاشق غذاخوری شکر و آب ولرم در ظرف مناسبی بریزید سپس هم بزنید و روی ظرف را بپوشانید و بگذارید خمیر مایه به مدت 10 دقیقه عمل کند.
حالا زرده ها را از سفیده جدا کنید سپس زرده ها را در ظرف مخصوصی بریزید. سپس شیر ولرم را با بقیه شکر به زرده ها اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

در این مرحله کره را روی حرارت غیرمستقیم بخار کتری ذوب کنید تا ذوب شود و سپس به مخلوط تخم مرغ و شیر اضافه کنید. سپس مخلوط خمیر مایه را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
حالا آرد را در صافی بریزید سپس 3 بار الک کنید و کم کم به مخلوط خمیر مایه اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرم در ظرف جمع شود. سپس روی خمیر را با سلفون یا پارچه تمیز بپوشانید.


نان حلزون

در این مرحله خمیر را به مدت 1 ساعت در دمای محیط بگذارید تا حجم آن دو برابر شود. سپس پس از گذشت این مدت خمیر را به سطح کار منتقل کرده و با وردنه به شکل مربعی به قطر 1 سانتی متر باز کنید.
در این مرحله برای مواد میانی خمیر ابتدا کره را روی حرارت غیرمستقیم بخار شوفاژ قرار دهید تا کاملا ذوب شود سپس اجازه دهید کره خنک شود و قلم مو را به کره آغشته کنید سپس آن را روی تمام سطح بمالید. خمیر.
حالا خمیر را به صورت نوارهای نازک برش داده و رول کنید. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر رول شده را با فاصله از هم در سینی قرار دهید. سپس روی خمیر را با کیسه فریزر بپوشانید.

بیشتر بخوانید  دسر خوشمزه با نان تست و توت فرنگی و شکلات

در این مرحله برای بار دوم خمیر را به مدت 1 ساعت بگذارید بماند تا حجم بگیرد. سپس فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و اجازه دهید فر کاملا گرم شود سپس برس را به خامه آغشته کنید.
خامه را روی خمیر بمالید، سپس سینی فر را با یک کاسه آب گرم در فر قرار دهید و اجازه دهید نان به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزد. سپس بعد از این مدت ظرف را از فر خارج کنید.
در انتها بلافاصله روی نان مایورکا را با کره آغشته کنید و به عنوان تزیین روی آنها کمی پودر قند بپاشید. در آخر نان را برای صبحانه یا شام با مربا، کره، پنیر، نوتلا یا خامه سرو می کنیم. دلپذیر.


دیدگاهتان را بنویسید