بمب شیرین با ویتامین C.


البته کسانی که زنجیر می کشند یک جعبه، یک جعبه کیوی بخرند و مصرف کنند. بدنه. بدون هزینه.



پادزهر کیوی در مقایسه با سموم موجود در سیگار ناچیز است. نوع خاصی از اسید فنولیک به همراه ویتامین C در مبارزه با خطر ابتلا به سرطان موثر است. یکی از آنها اسید قهوه است که در غلظت بالایی در کیوی یافت می شود.

حتی قهوه ای که این اسید به نام آن نامگذاری شده است، یک دهم غلظت این اسید در کیوی را ندارد. اسیدهای قهوه مانند ویتامین C از تولید مواد سرطان زا معده یعنی نیتروزامین ها جلوگیری می کند. کیوی حاوی ویتامین C و اسید قهوه، دو ماده ضد سرطان ضروری است.



«مطالعات دانشمندان ایتالیایی نشان داده است که بیماران دیابتی که به طور منظم مقادیر زیادی ویتامین C مصرف می کنند، سطح کلسترول و انسولین پایینی دارند.
کیوی منبع خوبی از ویتامین C است.



کیوی حاوی آنزیم هایی است که پروتئین ها را تجزیه می کند. متأسفانه این آنزیم ها در معده توسط اسید معده از بین می روند، بنابراین تأثیری بر معده و روده نمی گذارد. اما اسید معده بعد از مصرف زیاد گوشت و لبنیات تا حدودی خنثی می شود و آنزیم های کیوی می توانند برای مدت کوتاهی کار کنند و این زمان کافی است تا مواد پروتئینی با این آنزیم ها به قطعات کوچکتر تجزیه شود و این فرآیند هضم غذای سنگین را آسان می کند. در معده و روده . .



خوردن کیوی چهار بار در روز توصیه می شود
در طول روز چهار عدد کیوی را تقسیم کنید. مثلاً صبح، ظهر، بعدازظهر و عصر. از آنجایی که بدن انسان نمی تواند ویتامین C را ذخیره کند، بهتر است به جای تنقلاتی مانند چیپس، کیوی مصرف شود!

بیشتر بخوانید  میگرن چیست؟



نسخه کیوی:
پیاز را پوست بگیرید و در چرخ گوشت یا ظرف دیگری خرد کنید. 300 میلی لیتر شربت آناناس و 300 میلی لیتر آب سیب را مخلوط کرده و مصرف کنید.


دیدگاهتان را بنویسید