از خواص تغذیه ای بلدرچین چه می دانید؟


دو نوع پروتئین حیوانی و گیاهی در رژیم غذایی انسان وجود دارد و به گفته متخصصان تغذیه که می دانند نوع حیوانی پروتئین برای انسان بهتر است.

در برخی موارد سعی داریم گونه های حیوانی آن را جایگزین پروتئین گیاهی کنیم، مانند گونه جدید پوف در کشور.

از آنجایی که بلدرچین پرندگانی هستند که گوشت آنها 5 تا 10 درصد پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سایر پرندگان و نشخوارکنندگان دارد، بنابراین در کشورهای مختلف به پرورش این پرنده توجه ویژه ای می شود.

از خواص تغذیه ای بلدرچین چه می دانید؟

گوشت بلدرچین منبع خوبی از نیاسین، فسفر، مس، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین B6، روی، آهن و سلنیوم است. از سوی دیگر، تخم بلدرچین اگرچه کوچکتر از تخم است، اما دارای 5 برابر فسفر، بیش از 7 برابر آهن، 6 برابر تیامین و 15 برابر ریبوفلاوین است.

برخی از متخصصان تغذیه معتقدند که تخم بلدرچین مواد رادیواکتیو را از بدن انسان دفع می کند و همچنین نقش مهمی در از بین بردن فلزات سنگین، مواد زائد و سرطان زا دارد.


بیشتر بخوانید  پیشگیری و درمان عفونت پستان (ماستیت یا تب شیر) در دوران شیردهی

دیدگاهتان را بنویسید