بر اساس گزارش ها شمانیوز: سید مجتبی شفیعی درباره تنظیم ترافیک شهرداری تهران در اولین روز کاری پس از تعطیلات نوروزی و اولین روز بازگشایی مراکز آموزشی (یکشنبه 13 فروردین)، گفت: در 14 فروردین ماه 1301 خواهد بود. این بازگشایی حجم تقاضا برای سفر در وسایل مختلف حمل و نقل عمومی در تهران را تغییر خواهد داد.
معاون حمل و نقل و حمل و نقل شهرداری تهران با بیان تصمیم فوری ستاد ملی مبارزه با تاج و تخت برای بازگشایی مدارس و مراکز آموزشی، گفت: شهرداری تهران حداکثر، اقداماتی را برای مدیریت ترافیک و تسهیل در تردد انجام داد. شهروندان
فاصله زمانی وسایل نقلیه عمومی کاهش یافته است
شفیع ادامه داد: تلاش شده تا تعداد ناوگان های مد روز از طریق تعمیرات افزایش یابد و همچنین شیفت کاری رانندگان افزایش یابد. همچنین در پی آن است که فاصله زمانی بین اعزام ناوگان به حداقل برسد تا ظرفیت سیستم در اولین روزهای بازگشایی مراکز آموزشی به حداکثر ظرفیت خدماتی برسد.
وی با اشاره به عقب ماندگی جدی بخش حمل و نقل عمومی به دلیل عدم توجه کافی مسئولان ذیربط در حوزه مدیریت شهری و دولتی در سال های اخیر، گفت: در حال حاضر ظرفیت سیستم حمل و نقل عمومی متناسب با تقاضا و تقویت فعلی نیست. . ناوگان نیازمند توجه بیشتر همه کارمندان و مدیریت شهری است.
معاون حمل و نقل و حمل و نقل شهرداری تهران از دولت و مجلس خواست ضمن تزریق منابع مالی لازم متناسب با نیاز شهر تهران، سازوکارهای قانونی را برای تسهیل توسعه حمل و نقل عمومی برای شهرداری تهران فراهم کنند.
شفیعی افزود: شهرداری تهران خود منابع کافی برای توسعه حمل و نقل عمومی در پایتخت را ندارد.
وی با بیان اینکه شهر تهران در حال حاضر نیاز مبرمی به نوسازی حداقل 50 هزار تاکسی، خرید 5 هزار اتوبوس و حدود هزار واگن مترو دارد، گفت: البته این آمار در بلندمدت افزایش خواهد یافت. منابع موجود مدیریت شهری هیچ ارتباطی با آمارهای ذکر شده ندارد و برای دستیابی به آن توجه همه جانبه مسئولان اجرایی کشور نیاز است.
بهبود تجهیزات و علائم ایمنی در مدارس 22 شهرستان
معاون شهردار تهران درباره اقدامات لازم برای عبور و مرور دانش آموزان از معابر شهر تهران گفت: علاوه بر اقدامات مربوط به توسعه خدمات حمل و نقل عمومی، بحث تامین محیط اطراف مراکز آموزشی به ویژه مدارس مورد هجمه است. . دستور جلسه. تمامی مناطق شهرداری تهران موظف به تکمیل و بهبود علائم و تجهیزات حفاظتی اطراف مراکز آموزش و پرورش بویژه مدارس هستند.
شفیع در ادامه تاکید کرد: اگر مناطق ۲۲ گانه در زمینه تجهیزات و علائم راهنمایی و رانندگی نواقص و کاستی هایی دارند سریعا نسبت به رفع آن اقدام کنند.
وی از شهروندان خواست در این ایام کمتر از خودروهای شخصی استفاده کنند و با وسایل نقلیه عمومی یا غیر موتوری (پیاده روی و دوچرخه سواری) تردد کنند.
معاون حمل و نقل و حمل و نقل شهرداری تهران ادامه داد: همچنین در صورت اجبار شهروندان به استفاده از خودروی شخصی، توصیه می شود به جای استفاده بیشتر، از روش سوارکاری استفاده کنند، یعنی اگر اعضای خانواده یا اقوام مسیر مشترک دارند. وسایل نقلیه.” «از یک خودرو استفاده کنید تا تا حد امکان تعداد خودروها را در شهر کاهش دهید.
به گفته شافعی; اگر شهروندان به این توصیه ها و الزامات توجه کنند با وضعیت ترافیکی بهتری مواجه می شویم و ترافیک را با سهولت بیشتری مدیریت می کنیم.
ایجاد کمیسیون نظارت و هماهنگی تردد مدارس آموزشی
وی درباره تغییر ساعت طرح ترافیک توضیح داد: بر اساس مصوبه شورای حمل و نقل شهر تهران، پس از بازگشایی کامل مراکز آموزشی (مدارس و دانشگاه ها) باید طرح ترافیک به حالت قبل از وضعیت کرونری برمی گشت. بر این اساس، در اولین روزهای بازگشایی مراکز آموزشی، وضعیت ترافیکی رصد می شود و در صورت باز بودن کامل مراکز آموزشی، ساعات طرح ترافیک به قبل از تاج برمی گردد. به عبارتی تردد در نیمه اول سال از ساعت 6.30 تا 19.00 خواهد بود.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه معمولا در ماه مبارک رمضان طرح ترافیک یک ساعت زودتر به پایان می رسد، افزود: جزئیات تغییر ساعت کار در جلسات بعد از تعطیلات نوروزی در نظر گرفته می شود و منتشر شده.
شفیعی با اعلام اینکه کمیته نظارت و هماهنگی عملیات تردد مراکز آموزش و پرورش تشکیل شده است، تصریح کرد: اولین جلسه این کمیته با حضور تمامی مسئولان ذیربط و نمایندگان پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ صبح یکشنبه فروردین ماه برگزار شد. 5. ، 1401 در مرکز کنترل ترافیک تهران. تصمیمات لازم در خصوص تغییرات مدیریتی در برنامه ریزی و بهره برداری از ناوگان حمل و نقل عمومی یا مدیریت شبکه راه ها اتخاذ خواهد شد.