سوپ جو سالم برای روزه داری


سوپ جو ترکیبی عالی از پروتئین ها، کربوهیدرات ها، مواد معدنی و ویتامین هاست که در ماه رمضان مصرف می شود، علاوه بر رفع نیازهای تغذیه ای بدن، از یبوست نیز جلوگیری می کند.

مینا کاویانی رئیس آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه وزارت بهداشت در گفت وگو با فارس گفت: سوپ جو حاوی مواد تشکیل دهنده مختلفی از جمله جو، هویج، گوجه فرنگی و انواع سبزیجات است که هر کدام می توانند سهم زیادی را تامین کنند. ویتامین ها، مواد معدنی، مواد معدنی و مورد نیاز بدن بودن.

سوپ جو سالم برای روزه داری

جو ماده اصلی این غلات است که حاوی کربوهیدرات ها به عنوان منبع اصلی انرژی و برخی پروتئین ها، ویتامین ها و مواد معدنی است.

او ادامه داد: گوجه فرنگی، هویج و سبزیجات برگ سبز همچنین حاوی ویتامین C و پیش ساز ویتامین A (بتا کاروتن) و برخی مواد معدنی است.

به گفته کاویانی سبزیجات در عین حال فیبر کمی دارند که به دفع مدفوع در دستگاه گوارش کمک می کند و به افرادی که در روزه داری دچار یبوست می شوند توصیه می شود سوپ جو بخورند.

سوپ جو بدون چربی

این متخصص تغذیه سوپ جو را نیم ساعت بعد از افطار به عنوان وعده غذایی کامل میل می کند پست توصیه شده.

رئیس آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه ای وزارت بهداشت افزود: در عین حال خوردن سوپ جو می تواند جذب مواد مضر مانند چربی و … را کاهش دهد. مواد سرطان زا به تسریع عبور غذا از دستگاه گوارش کمک می کند.

این متخصص تغذیه خاطرنشان می کند که معمولا در سوپ جو مرغ پخته شده همچنین از آن برای افزودن استفاده می شود: مرغ حاوی مواد غذایی مانند پروتئین کامل با کیفیت بالا و در عین حال تعدادی ویتامین مانند. ویتامین B6 در متابولیسم پروتئین بسیار کارآمد است.

بیشتر بخوانید  علل ، تشخیص و درمان فوری خارش پوستی یا formication

اگرچه آهن موجود در مرغ به خوبی گوشت قرمز نیست، اما در مرغ وجود دارد و به همان مقدار کم به خوبی جذب بدن می شود.


دیدگاهتان را بنویسید