سرآشپز یک رستوران هنگام پختن مار کبری که آن را تکه تکه کرده بود بر اثر گزش مار جان باخت.
به گزارش دیلی میل، شنبه گذشته یک سرآشپز در رستورانی در شهر فوشان در جنوب چین، سر یک مار کبری را برید و بقیه بدن این خزنده را تکه تکه کرد.
20 دقیقه بعد آشپز تکه های مار را در قابلمه ای پر از آب جوش ریخت تا سوپ درست کند.
ناگهان سر بریده یک مار کبری اندونزیایی بازوی آشپز را گاز گرفت.
آشپزی که بر اثر گزش مار فلج شده بود، قبل از رسیدن آمبولانس بر اثر خفگی جان باخت.
مار از آشپز انتقام گرفت