دکتر نصیر دهقان پزشک و محقق طب سنتی گفت: درخت عناب بومی مناطق گرمسیری است و در ایران در شمال و در بسیاری از شهرهای جنوب رایج است.
عناب از نظر طب قدیم ایران معتدل بوده و میوه آن حدود پنج درصد پروتئین، چهار درصد قند و مقدار زیادی ویتامین C، نمک و لعاب دارد.
او اضافه کرد: عناب به دلیل داشتن لعاب زیاد وسیله ای برای نرم کردن سینه ها است و استفاده از عناب، انجیر، خرما و کشمش برای درمان بیماری های سینه توصیه می شود. جوشانده آن رفع گرفتگی صدا و همچنین برای سرفه و درد سینه مفید است و برای پایین آوردن حرارت استفاده می شود.
خوردن عناب تنگی نفس و آسم را برطرف می کند و برای تقویت حافظه عمومی و انسان توصیه می شود.دانه های عناب نیز خواب آور هستند و خستگی مفرط را برطرف می کنند.
نکته: اگر عناب در افراد خونسرد باعث نفخ می شود، بهتر است با شکر و کشمش مصرف شود.
منبع: افکار نیوز