در عروسی چینی شش مرحله داشت به نام لیو لی. مرحله اول «ناکای» یا همان است خواستگاری بود. وقتی مردی به زنی علاقه مند است، اقوام یا آشنایانش را برایش هدایایی بیاورد خواستگاری دختر را نزد اقوامش فرستاد. پذیرفتن این هدایا یعنی شروع سفر برای عروسی بود.
در فاز دوم به نام “ونمینگ” دادگاه ها از والدین دختر خواسته شد نام، تاریخ تولد و سایر اطلاعات او را روی کاغذ بنویسند. سپس فرم با اطلاعات پسر به معبد برده شد طالعبینان نظرتان را در مورد خوشبختی و سرنوشت این دو نفر بگویید.
مرحله سوم که «یافتن» نام داشت بسیار شبیه مرحله دوم بود. این مرحله در اصلاحات اجتماعی سلسله مینگ – بین سالهای 1989 و 1644 – لغو شد.
در مرحله چهارم – نازجنگ – دریا خانواده داماد او مطابق میل خانواده عروس عمل کرد و به خانواده هدیه داد عروس تهیه و برایشان ارسال شد.
در صورت خانواده عروس با رضایت از هدایا، مرحله نامزدی یا “Qingqi” شروع می شود. مرحله نامزدی رسمی بود و جرات تغییر نداشت. در این مرحله تاریخ عروسی مشخص می شد که معمولاً در بهار یا سال نو بود.
این دو جوان تا این لحظه به طور رسمی با یکدیگر آشنایی نداشتند. در آخرین مرحله که «یینگ کینگ» نام دارد، دو خانواده برای مراسم عروسی داشتند آماده می شدند. در قالب این آداب و رسوم، رنگ قرمز دلالت بر شادی بی نهایت دارد. به آن دلیل یک عروس با لباس قرمز او آموزش دیده است و خانواده داماد باید قبل از ساعت 12 عروس را به خانه ببرند.
به محض ورود عروس به خانه داماد می رودعروس ابتدا از میان آتش گذشت که به معنای پشت سر گذاشتن همه ناملایمات بود. عروس و داماد سپس برای زمین و بهشت و خانواده خود و… دعا کردند “محفظه – اتاق” داماد جرأت کرد عروسش را در اتاق جدید ببیند. در اتاق داماد موهایشان را کوتاه می کردند و به عنوان «گرو» نگه می داشتند.
در عصر عروسی از مهمانان با غذا و نوشیدنی پذیرایی شد و مجردها اجازه داشتند با یک زوج جوان در محیطی رسمی به نام «نائو دانگ فانگ» آزمایشاتی را انجام دهند که باعث شادی در جمع شد.
جامعه چین در دهه های اخیر دستخوش تغییرات زیادی شده است. حالا یکی مراسم عروسی به طور متوسط بین هزار تا 12 هزار یوان هزینه دارد که از ظرفیت بسیاری از زوج ها بالاتر است.
اکنون برخی از آداب و رسوم گذشته در چین وجود ندارد و برخی از نمادهای غربی وارد شده است آداب و رسوم چینی آنها شدند؛ پسندیدن لباس عروس سفید. در گذشته رنگ لباس عروس در چین قرمز بود. رنگ شادی بی نهایت.
حالا اما جواب بده عکس عروسی این در چین بسیار مهم است. عکس های عروسی هفته ها و شاید ماه ها قبل از عروسی گرفته شده اند. این عکسها نه تنها برای آلبوم ساخته شدهاند، بلکه روی لیوان و فنجان چاپ میشوند یا در جاسوئیچی استفاده میشوند.
شرکت ها تدارک ویژه برای عروسی و ماشین های گران قیمت و فضاهای عکس زیبا را تهیه کنید.
چینی ها در سال های اخیر سعی کرده اند تا جایی که ممکن است مراسم عروسی را “متفاوت” برگزار کنند. در این میان حتی یک شغل – مثل این عروسی – به اعماق آب کشیده شد.
یکی زوج جوان ازدواج کردند آنها رکورد جهانی را شکستند: گشت و گذار در بلندترین لباس عروس جهان با طول 4100 متر و هزینه 40000 یوان (6520 دلار).
بسیاری از چینی ها در جوانی بعد از خرج عروسی آنها نمی آیند اما چند سال بعد مراسمی را برگزار می کنند که در ابتدای زندگی مشترک نتوانستند برگزار کنند.
با سبک عروسی چینی آشنا شوید!