خواص میوه های یخ زده
همیشه متخصصان تغذیه مردم بله مصرف میوه و آنها سبزیجات تازه را تشویق می کنند، اما آزمایشات محققان در مورد میوهمیزان “ویتامین ها” و “آنتی اکسیدان ها” را نشان می دهد. میوه یخ زده بیشتر از محصولات تازه
خواص میوه ها و سبزیجات تازه تا زمانی نگهداری می شوند که بلافاصله پس از چیدن مصرف شوند، در حالی که بیشتر محصولاتی که به دست می آوریم برای مدت طولانی نگهداری می شوند و خواص غذایی خود را از دست می دهند.
پاشیدن آب روی میوه ها و سبزیجات آنها را تازه و با طراوت جلوه می دهد. نگهداری این غذاها در یخچال نیز باعث از دست دادن همان مقدار مواد مغذی آنها می شود سبزیجات و میوه های منجمد “نگهداری در یخچال منجر به سطوح بالاتر ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها می شود و مصرف آنها را به حداکثر می رساند.مواد مغذیتا جذب بدن شود.
بهتر است غذا در ظروف شیشه ای در یخچال و فریزر نگهداری شود این روش باعث افزایش سطح ویتامین ها و غذا برای نگهداری مفید است.
منبع: مجله اینترنتی زندگی