چند دستور العمل جالب برای کاهش فوری قند بالا!


راه های سریع و آسان برای کاهش قند خون خود را بیاموزید

اگر دیابت دارید و می خواهید قند خون خود را کاهش دهید، رژیم غذایی خود را تغییر دهید و به سراغ غذاهایی بروید که قند خونتان را پایین می آورند که بهترین راه است. تشویق شوند.

غذاها و میوه ها برای کاهش سریع قند خون

کاهش قند خون بدون دارو و تنها با این ماده غذایی امکان پذیر است، به گزارش گروه اخبار علمی دلگرم از سایت پزشکی ساینس، اسیدهای آمینه سنگ بنای مولکولی پروتئین هستند. بسیاری از مسیرهای متابولیک در سلول ها توسط اسیدهای آمینه تحریک می شوند. مطالعات جدید نشان می دهد که نوعی اسید آمینه به نام آلانین می تواند با تغییر متابولیسم انرژی در سلول ها، سطح گلوکز خون را کاهش دهد.

محققان به این نتیجه رسیده اند که استفاده از برخی غذاها، از جمله اسیدهای آمینه خاص، می تواند بسیاری از مسیرهای متابولیک در سلول ها را تغییر دهد و بنابراین در کاهش سطح گلوکز نقش دارد.محققان در تلاش هستند تا غذاهایی را بیابند که در شناسایی فعالیت پروتئینی به نام AMPK موثر باشد. این پروتئین در سلول های سراسر بدن وجود دارد و در پاسخ به برخی غذاها یا فعالیت های ورزشی فعال می شود. این آنزیم منجر به تغییرات مثبت در سلول ها می شود و ژن هایی را فعال می کند که تولید انرژی را افزایش می دهند. مهمترین نقش این پروتئین در بیماری های متابولیک مانند دیابت نوع 2 و چاقی است.

مطالعات نشان داده است که آلانین با فعال کردن این آنزیم می تواند در کنترل و درمان دیابت بسیار مفید باشد. محققان امیدوارند روزی بتوانند با خوردن غذا قند خون و دیابت را کنترل کنند.دارچین فواید زیادی برای سلامتی دارد، از جمله توانایی آن در کاهش قند خون و کمک به مدیریت دیابت.

بیشتر بخوانید  کنترل اضطراب با تنفس


راه های کاهش قند خون

دارچین چیست؟

دارچین یک ادویه معطر است که از انواع درختان دارچین (Cinnamomum) به دست می آید. در مواقعی که می توانید دارچین را به صبحانه یا وعده غذایی دسته ای اضافه کنید، هزاران سال است که در طب سنتی و نگهداری مواد غذایی از آن استفاده می شود، برای به دست آوردن دارچین باید پوست داخلی درخت دارچین را پوست کند. پوسته های آماده شده سپس خشک می شوند، که منجر به تشکیل لوله و چوب دارچین می شود که می تواند برای بدست آوردن پودر دارچین پردازش شود.


انواع مختلفی از دارچین به فروش می رسد، اما معمولاً به دو دسته مختلف طبقه بندی می شوند:


  1. سیلان: این دارچین که به آن «دارچین واقعی» نیز می‌گویند، گران‌ترین نوع دارچین است.

  2. کاسیا: نمونه ارزان تر است و در اکثر محصولات غذایی حاوی دارچین یافت می شود.

نقش دارچین در کاهش قند خون و مبارزه با دیابت

دارچین حاوی آنتی اکسیدان هایی است که فواید بسیاری برای سلامتی دارد.نگاهی سریع به ارزش غذایی دارچین ممکن است شما را به این باور برساند که با یک غذای فوق العاده سروکار دارید. اما زمانی که دارچین غنی از ویتامین ها یا مواد معدنی نباشد، حاوی آنتی اکسیدان های زیادی است که فواید سلامتی این ماده غذایی را به همراه دارد.

در واقع، تیمی از دانشمندان محتوای آنتی اکسیدانی 26 گیاه و ادویه مختلف را مقایسه کردند و دریافتند که دارچین بعد از سیر دومین آنتی اکسیدان فراوان است. آنتی اکسیدان ها در کمک به بدن برای کاهش استرس اکسیداتیو، نوعی آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد، مهم هستند.استرس اکسیداتیو تقریباً در همه بیماری های مزمن از جمله دیابت نوع 2 دخیل است.


کاهش فوری قند خون

دارچین انسولین را تقلید می‌کند و حساسیت به انسولین را افزایش می‌دهد افراد مبتلا به دیابت سطح قند خون بالایی دارند، چه لوزالمعده قادر به تولید انسولین کافی نباشد یا سلول‌ها به درستی به انسولین پاسخ ندهند. دارچین می تواند با تقلید از اثرات انسولین و افزایش انتقال گلوکز به سلول ها به کاهش قند خون و مبارزه با دیابت کمک کند.


درمان دیابت نوع 2

دارچین همچنین با افزایش حساسیت به انسولین قند خون را کاهش می دهد زیرا انسولین را در انتقال گلوکز به سلول ها کارآمدتر می کند.نتایج یک مطالعه بر روی هفت شرکت کننده مرد نشان داد که حساسیت به انسولین بلافاصله پس از مصرف دارچین افزایش می یابد و این اثر 12 ساعت ادامه داشت. در مطالعه دیگری، هشت شرکت‌کننده مرد پس از دو هفته مصرف دارچین، حساسیت به انسولین را افزایش دادند. دارچین قند خون ناشتا را کاهش می‌دهد و می‌تواند هموگلوبین A1 را کاهش دهد. چندین مطالعه کنترل‌شده نشان داده‌اند که دارچین قند خون را کاهش می‌دهد. قند خون ناشتا عملکرد عالی دارد. در حالی که نقش دارچین در این زمینه مشخص است، مطالعات انجام شده در مورد تأثیر آن بر هموگلوبین A1c نتایج متناقضی را نشان داده است.

یک قاشق مرباخوری سرکه قند را کاهش می دهد

سرکه سیب از دیرباز در محافل بهداشت مواد غذایی رایج بوده است. اسید استیک موجود در سرکه آنزیم های خاصی را در معده کاهش می دهد. یک مطالعه منتشر شده در Diabetes Care بیان می کند که نوشیدن مخلوط سرکه سیب و آب قبل از غذا خوردن فوایدی دارد. این امر باعث افزایش حساسیت به انسولین و کاهش سطح قند خون پس از مصرف غذاهای نشاسته ای در افراد مبتلا به پیش دیابت و همچنین در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 می شود.

باید بخوانید:

قهوه

بسیاری از غذاهای دیگر – از لوبیا چیا گرفته تا جو، لیمو و سیب زمینی شیرین – می توانند به کاهش سطح قند خون کمک کنند.
اما مهم ترین راه برای پیشگیری از دیابت در صورت داشتن مقاومت به انسولین، کاهش وزن و ورزش است. با این حال، مقدار کمی دارچین در قهوه صبح شما و یک کاسه بلوبری می تواند راه خوبی برای شروع روز باشد.


بیشتر بخوانید  علت و درمان عفونت کاندیدا در ناحیه تناسلی زنان و مردان چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید