خامه برنج مانند ترافل خرما و رنگ خانگی یکی از دسرهای مقوی است که بسیار پرطرفدار است. این دسر را می توان به راحتی و از مواد ساده موجود درست کرد و از طعم فوق العاده آن لذت برد.
مواد لازم کاستارد برنجی
- شیر: 1 فنجان
- دارچین: 1 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ: 2 عدد
- شکر: 1/3 پیمانه
- وانیل: 1/8 قاشق چایخوری خالص
- کشمش: 1/3 فنجان
- خامه صبحانه: نصف فنجان
طرز تهیه یک تابه برنج خوشمزه
برای تهیه این دسر ابتدا باید یک قابلمه آماده کنید و برنج و آب را داخل آن بریزید. سپس برنج را در تابه بپزید. صبر کنید تا آب برنج کاملا خشک شود. سپس برنج را با چنگال له کنید.
در این مرحله باید شکر، تخم مرغ و وانیل را در ظرفی با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. مخلوط شما باید کرم رنگ باشد. سپس خامه را به کاسه اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید. حالا نوبت اضافه کردن شیر است، بعد از اینکه اضافه کردید، مواد را با لیسک خوب مخلوط کنید تا یکدست و کاملا یکدست شوند.
سپس کشمش را با برنج و نصف قاشق غذاخوری دارچین مخلوط کنید. این مخلوط را در مرحله قبل به مواد آماده شده اضافه کنید. حالا قالب را آماده کنید و فر را روشن کنید تا گرم شود. مواد را در قالب بریزید و به مدت یک ساعت و نیم در فر با دمای 180 درجه قرار دهید تا پخته شود.
در نظر داشته باشید که وقتی 1/3 خامه برنج پخت، بقیه دارچین را بریزید و دوباره داخل فر بریزید تا بپزد، پس از زمان پخت مشخص شده، دسر شما آماده مصرف است.