این دانه مغذی و مغذی سرشار از فیبر غذایی محلول در آب است و با مصرف آن می توانید از گرسنگی و سوء هاضمه بین وعده های غذایی اصلی جلوگیری کنید.
متخصصان تغذیه همچنین مصرف دانه کتان را به افرادی که از یبوست رنج می برند توصیه می کنند.
به گزارش ایندیا تایمز، دکتر دیکسا باهاسوار، متخصص تغذیه می گوید: «اگرچه خواص این دانه خوشمزه، ترد و آجیلی قابل ستایش است، اما رژیم غذایی مناسب دانه کتان تأثیر مفیدی بر بدن دارد.
به گزارش بهاسر، این دانه به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند، خاصیت ضد پیری دارد و برای پوست و مو نیز مفید است.
بذر کتان همچنین منبع گروهی از ریزمغذیها به نام لیگنان است که آنتیاکسیدانهای قوی هستند و خاصیت استروژنی دارند.
این آنتی اکسیدان در پیشگیری از برخی سرطان ها از جمله سرطان سینه و پروستات نیز مفید است.
دانه کتان همچنین به بهبود عملکرد مغز به خصوص در کودکان مبتلا به اوتیسم و اختلال کم توجهی بیش فعالی کمک می کند و به کنترل علائم افسردگی کمک می کند.
اما بهاوسر تاکید می کند که تمام این خواص را می توان با مصرف دانه کتان هنگام خوردن دانه های آسیاب شده به دست آورد، زیرا اگر دانه کتان را به صورت کامل و با پوست بخورید، ممکن است ترکیبات مقوی آن از طریق روده جذب نشود، این دانه ها از بدن دفع می شوند. روده ها بدن مانند پوست
بنابراین از پودر بذر کتان یا دانه های آسیاب شده استفاده کنید، زیرا در واقع روده نمی تواند پوسته سخت این دانه ها را تجزیه کند.
بنابراین، می توانید دانه کتان آسیاب شده را به سس های سالم و خانگی، ماست ها و اسموتی ها، غلات یا سایر غذاها در رژیم غذایی خود اضافه کنید تا حداکثر فواید سلامتی را داشته باشید و تمام مواد مغذی را جذب کنید.