تخم مرغ
تخممرغهای خام میتوانند 3 تا 5 هفته پس از تاریخ ثبت در پوستهشان باقی بمانند، در حالی که تخممرغهای پخته را میتوان تنها برای یک هفته نگهداری کرد. مطمئن نیستید که تخم مرغ ها هنوز سالم هستند؟ آنها را روی آب شناور کنید. اگر تخم مرغ در آب غوطه ور شود، احتمالا سالم است و می توان آن را خورد. اگر یک تخم مرغ در هنگام شکستن بوی گندیده به مشام برسد، قطعا کهنه شده است. اگر نمیخواهید تخممرغهایتان هدر برود، خلاق باشید و پس از انقضا از آنها غذای خوشمزه درست کنید!
راهنمای حفظ مواد غذایی
گوشت گاو و بره
گوشت چرخ کرده را می توان به مدت 2 روز در یخچال و تا 4 ماه در فریزر منجمد کرد. گوشت گاو و بره تازه را می توان تا 5 روز در یخچال نگهداری کرد. استیک ها و کباب ها را می توان تا 12 ماه منجمد و تا 6 ماه خرد شده نگهداری کرد. هنگام پخت و پز، از دماسنج غذا برای بررسی دمای داخلی گوشت استفاده کنید. دمای گوشت چرخ کرده باید حداقل 160 درجه فارنهایت باشد. در حالی که دمای استیک و کباب و گوشت چرخ کرده باید کمتر از 145 درجه باشد.
مرغ
گوشت مرغ و بوقلمون را می توان کمتر از 2 روز در یخچال نگهداری کرد و تا یک سال منجمد کرد. جوجه ورقه شده فقط به مدت 9 ماه قابل نگهداری است. باکتری های مضر مرغ خام هنگام شستن به دیگر غذاها، ظروف و سطوح آشپزخانه سرایت می کنند. فقط گرما می تواند باکتری ها را از بین ببرد. 165 درجه فارنهایت امن ترین حداقل دمای داخلی برای مرغ است.
غذای دریایی
ماهی تازه باید در عرض 2 روز خورده شود. ماهی های روغنی مانند خال مخالی و کلم ترش را می توان تا 3 ماه به صورت منجمد نگهداری کرد. گونه های کم چرب آن مانند قزل آلا را می توان تا 10 ماه به صورت منجمد نگهداری کرد. ماهی دودی مدت بیشتری تازه می ماند. (2 هفته در یخچال و 5 هفته در فریزر). همچنین میگو را می توان به مدت 5 روز در یخچال و 3 ماه در فریزر نگهداری کرد.
پنیر
پنیرهای نرم و مرطوب مانند موزارلا را می توان به مدت 2 هفته در یخچال نگهداری کرد تا زمانی که باز شوند. از سوی دیگر، پنیرهای سفت باز نشده مانند پارمزان را می توان تا یک سال به خوبی نگهداری کرد. اگر پنیر نرم شما کپک زده است آن را دور بیندازید. اگر پنیر سفت شما کمی کپک زده است اما بوی خوبی دارد، حدود 3 اینچ از اطراف ناحیه کپک زده را بردارید. برای اطمینان از ماندگاری طولانیترین پنیر، میتوانید آن را در محفظه سبزیجات در یخچال قرار دهید و در کاغذ مومی بپیچید. آیا می دانستید که می توانید پنیر را فریز کنید؟
شیر، خامه و سایر محصولات لبنی
شیر نگهداری شده در یخچال تا 7 روز از تاریخ تولید قابل مصرف است. برای اطمینان از سالم ماندن شیر در این مدت، هرگز آن را در دمای اتاق قرار ندهید و آن را در یخچال نگهداری نکنید. خامه را فقط 4 روز در یخچال و تا 4 ماه در فریزر می توان نگهداری کرد. کره در یخچال تا 2 ماه و در فریزر تا 9 ماه خوب می ماند.